Ilmainen toimitus kotipihaan yli 1000€ verkkokauppatilauksiin!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/makuuhuone/paadyt-yopoydat-ja-sailytys/sangynpaadyt.html?depth=2483-1890-2351&width=1810
Tuoterajaus

Currently Shopping By

 1. Poista Leveys: 160 cm
 2. Poista Syvyys: 8 cm
 3. Poista Syvyys: 7 cm
 4. Poista Syvyys: 10 cm
Tuotemerkki
 1. Hilding anders (1)
 2. Uness (1)
Leveys
 1. 120 cm (+1)
 2. 140 cm (+1)
 3. 160 cm
 4. 161 cm (+1)
 5. 166 cm (+2)
Lisää... (4)
Korkeus
 1. 105 cm (2)
 2. 115 cm (1)
 3. 120 cm (1)
Syvyys
 1. 7 cm
 2. 8 cm
 3. 9 cm (+1)
 4. 10 cm

Sängynpäädyt

Kauniit sängynpäädyt Kaluste-Kavereilta!

Sängynpääty luo tyyliä makuuhuoneeseen. Se on helppo ja edullinen ratkaisu, kun haluat muuttaa makuuhuoneen ilmettä nopeasti! Tutustu kattavaan valikoimaamme verhoiltuihin ja puusta valmistettuihin päätyihin jotka soveltuvat hyvin yhteen erilaisten jenkkisänkyjen ja runkopatjojen kanssa ja tilaa edullisesti ja helposti uusi pääty verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Lue lisää

Minkälainen pääty sopisi makuuhuoneeseen?

Sängynpäädyn valinnassa kannatta huomioida sängyn leveys, sekä makuuhuoneen värimaailma. Verhoillut ja pehmustetut päädyt ovat mukavia esimerkiksi sängyllä istuttaessa ja niihin nojatessa, samalla verhoillut sänkypäädyt vaimentavat äänen kaikumista. Puusta ja kalustelevystä valmistetut päädyt ovat yleensä syvyydeltään pienempiä, sekä ne voidaa monesti asentaa myös kiinni seinään. Päätyihin on saatavilla monesti myös lisäosia, kuten hyllylevyjä tai valaisinlaitteita.

Sängynpäädyt jenkkisänkyihin ja runkopatjoihin netistä

Laajan mallistomme sängynpäädyt soveltuvat mainiosti runkopatjoihin, jenkkisänkyihin ja myös moottorisänkyihin. Suurimpaan osaan verhoiltuihin sängynpäätyihin on mahdollista kiinnittää jalat, jolloin päädyn korkeus saadaan sängylle sopivaksi, osa päädyistä on taas mahdollista kiinniittää runkopatjaan tai jenkkisängyn runkoon ruuveilla. Suosittujen Black päätyjen mukana toimitetaan myös raudat seinäkiinnitystä varten jolloin päädyn voi asentaa halutulle korkeudelle.

Sängynpäädyt edullisesti netistä

Parhaat päätytasrjoukset saat Kaluste-Kavereilta. Hintamme ovat valmiiksi kilpailukykyiset, mutta sen lisäksi meillä on jatkuvasti erilaisia tarjouksia. Verkkokaupastamme tuotteet löydät myös myymälästämme Seinäjoelta, joten voit tutustua valikoimaan paikan päällä ja tilata haluamasi tuotteet helposti kotisohvalta.

 

4 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

4 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top