ILMAINEN TOIMITUS ULKO-OVELLE YLI 600€ TILAUKSILLE | Svea Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/olohuone/tv-tasot-ja-sailytys/senkit.html?height=1743
Tuoterajaus

Currently Shopping By

 1. Korkeus: 75 cm
Tuotemerkki
 1. Hans K (3)
 2. Kiteen (4)
 3. L-M Ojala (1)
 4. Rowico (3)
Leveys
 1. 81 cm (2)
 2. 120 cm (2)
 3. 121 cm (1)
 4. 160 cm (3)
 5. 170 cm (3)
Korkeus
 1. 71 cm (+1)
 2. 72 cm (+1)
 3. 73 cm (+24)
 4. 74 cm (+2)
 5. 75 cm
Lisää... (17)
Syvyys
 1. 36 cm (4)
 2. 40 cm (3)
 3. 45 cm (1)
 4. 47 cm (3)
Tuotesarja
 1. Notte (4)

Senkit

Kaluste-Kaverien verkkokaupasta löydät kattavan senkkivalikoiman

Meiltä saat niin modernit kuin perinteisemmät mallit juuri sinun sisustukseesi sopivissa väreissä. Selaile valikoimaamme mukavasti kotonasi ja tilaa helposti verkkokaupastamme omaan kotiisi sopiva senkki, me toimitamme sen edullisesti kotiisi. Halutessasi voit maksaa ostoksesi joustavalla osamaksulla.

Lue lisää

Senkki on toimiva säilytysratkaisu moneen tilaan

Senkki on monipuolinen ratkaisu kodin tavaroiden säilytykseen. Laadukas senkki luo kotiisi uutta säilytystilaa tyylikkäällä tavalla. Eteisessä ja vaatehuoneessa voit käyttää senkkiä vaatteiden ja kenkien säilytykseen, keittiöön saat sopivalla senkillä lisää säilytystilaa astiolle ja voit käyttää sitä käytännöllisenä laskutilana. Olohuoneeseen voit puolestaan valita lasiovellisen mallin, niin saat valokuvasi ja koriste-esineesi kauniisti esille.

Senkit jokaiseen kotiin

Kaluste-Kaverien valikoimasta löytyy jokaiseen kotiin sopiva senkki. Puhdaslinjaiset, vaaleat tai valkoiset senkit ovat tällä hetkellä kaikkein suosituimpia ja ne sopivat lähestulkoon jokaiseen kotiin. Jos kaipaat tummempaa väriä, laajasta valikoimastamme löydät myös esimerkiksi mustia ja ruskeita senkkejä. Verkkokaupastamme löydät useita malleja, joihin voit halutessasi tilata myös muita yhteensopivia kalusteita, kuten lipastoja, lasivitriinejä ja yöpöytiä.

Tilaa senkki vaivattomasti netistä

Tilaa laadukas ja edullinen senkki Kaluste-Kaverien verkkokaupasta! Meiltä ostaminen on vaivatonta ja yksinkertaista. Valitse kattavasta valikoimastamme omaan kotiisi sopiva vaihtoehto ja me toimitamme sen edullisesti perille.

 

11 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

11 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top