NYT 10% ALENNUS kaikista ovh. hintaisista tuotteista koodilla:TALVIALE - Yli 700€ tilauksiin ilmainen toimitus kotipihaan

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/uutuudet/pohjanmaan-sanni-3-istuttava-sohva-konjakinvarinen-aniliininahka.html
Toimitus 0€ Pohjanmaan Sanni 3-istuttava
Katso kuva suurena

Pohjanmaan Sanni 3-istuttava sohva, konjakinvärinen aniliininahka

Tuotekoodi: 2000125184
Kuvaus
Upea Sanni-sohva konjakinvärisellä nahkaverhoilulla
Pohjanmaan Kalusteen valmistama upea Sanni-sohva Wild-nahkaverhoilulla. Sohva on verhoiltu kauttaaltaan aidolla nahalla, myös sohvan taustat ovat nahkaa. Sanni-nahkasohva tarjoaa käyttäjälleen mukavan rennon istuttavuuden tarkoin harkittujen istuin- ja selkätyynyjen ansiosta. Sohvan kaarevat käsinojat ja korkeat käsinojat luovat sohvalle trendikkään ilmavan ulkonäön.

Wild-nahka on erittäin pehmeä ja taipuisa, aito aniliininahka. Wild-nahan valmistukseen käytetään ainoastaan parhaimpia eurooppalaisia nautaeläinten nahkoja. Nahassa on haluttu säilyttää sen luonnolliset piirteet ja elämän jäljet, kuten arvet, rypyt ja hiertymät. Nahan pintaa ei ole teollisesti korjailtu tai hiottu lainkaan, ja siksi nahan rakenne ja kauniit luonnolliset yksityiskohdat ovat selvästi nähtävissä. Wild-nahka onkin perustellusti yksi ekologisimmista pintamateriaaleista. Wild-nahka läpivärjätään käyttämällä aniliininahalle tarkoin valittuja väriaineita. Pintaan ei lisätä mitään muita viimeistelyjä. Jokainen nahkavuota imee väriainetta eri voimakkuudella nahan huokosista ja rakenteesta riippuen. Siten nahkaan syntyy värieroja, ja jopa saman nahkavuodan sisällä voidaan havaita eroavaisuuksia värisävyssä. Verhoilunahkana Wild on ylellisen pehmeä ja patinoituu kauniisti ajan myötä. Kevyen pintakäsittelynsä vuoksi Wild-nahka on aidosti hengittävä ja erittäin imukykyinen. Suosittelemmekin sillä verhoiltuihin tuotteisiin aina suojauskäsittelyä tehtaalla (sisältyy hintaan) sekä säännöllistä käsittelyä nahanhoitoaineella.

Tekniset tiedot:
Rungon materiaalit: massiivipuu, vaneri, kovalevy
Istuinpehmusteet: No-zag jouset, joustava pohjakangas, HR35100 vaahtomuovi 12cm, vanu 300g. Kiinteät.
Selkäpehmusteet: E23120 vaahtomuovi 0,8cm, vanutyynyt.Irralliset.
Istuinkorkeus: 45 cm. -leveys: 180 cm. -syvyys:52 cm.
Jalat:Koivua, korkeus 15 cm.
Verhoilu:Wild-aniliininahka
Hinta sisältää nahan suojakäsittelyn.
Toimitetaan koottuna, vain jalat ovat irrallaan.
Ominaisuudet
Tuotemerkki Pohjanmaan
Leveys 205 cm
Korkeus 85 cm
Syvyys 89 cm

Saatavuus: Heti varastosta 1 kpl, toimitus 2-6 päivää. Ja lisää saa, kun tilaa!

Normaali hinta: 2 685,00 €

Sinun hintasi: 1 990,00 €

Back to top