Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/kalustesarjat/vilbel-lana/lana-lankkupoyta-150x90cm-harmaa-valkoinen.html

Lankkupöytä Lana 150x90 harmaa/valkoinen

Tuotekoodi: 2000124283
Kuvaus
Upea massiivipuinen Lana-lankkupöytä 150 cm pitkänä
Suosittu 150 cm. Lana-ruokapöytä paksulla massiivipuisella kannella, joka reunat ovat kauniisti muotoillut. Lana-lankkupöydän kanssa sopii tuoleiksi mainiosti esimerkiksi pinnatuolit.
Lana pöydän mäntykansi on harjattu joka korostaa puun luonnollisia ominaisuuksia, kuten puunsyiden kuviota. Eli kannessa näkyy kauniisti puun syyt ja kuviointi, joten pinta ei ole täysin tasainen.
Pöytää on saatavana mustalla ja valkoisella jalalla.

Tuotetiedot:
Valmistettu männystä, viimeistelty petsilakalla.
Kannen vahvuus 40 mm.
Toimitetaan osina

Lisätietoa materiaalista
Lana pöytä edustaa rustiikkista tyyliä, ja sen käytetty lankku on valmistettu oksaisesta männystä, jossa sallitaan luonnolliset halkeamat, oksanreiät, pihkajäljet ja puunytimen aiheuttamat urat ja epätasaisuudet. Lankku Lana-pöydässä on käsitelty "vanhennetusti" koneellisella harjauksella, mikä luo epätasaisen rustiikkityylisen pinnan. Harjauksen ansiosta puun pehmeämmät osat, kuten pihkajäljet ja puunydin, poistuvat lankun pinnasta. Lana-pöydässä rustiikkisuus on tarkoituksellista ja sen odotetaan näkyvän - tämä kuuluu tuotteen luonnolliseen ilmeeseen.
Puuosat on ensin värjätty vedenkestävällä vesiohenteisella petsillä. Tämän jälkeen pinta on käsitelty kolmeen kertaan vesiohenteisella akryylipohjaisella lakalla. Molemmat käsittelyaineet on suunniteltu erityisesti ulkokalusteille, mutta ne soveltuvat mainiosti myös sisäkäyttöön.
Ominaisuudet
Tuotemerkki VILBEL
Leveys 150 cm
Korkeus 75 cm
Syvyys 90 cm
Toimituskulut alk. 14,90 €

Saatavuus: Heti varastosta 1 kpl, toimitus 2-6 päivää. Ylittävät määrät 1-3 viikkoa

Normaali hinta: 490,00 €

Sinun hintasi: 319,00 €

Värivaihtoehdot ja varusteet

Back to top