Varastotuotteiden toimitus kotiin 1-5 arkipäivässä!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/makuuhuone/sangyt-ja-patjat/jenkkisangyt.html
Tuoterajaus
Tuotemerkki
 1. Hilding anders (11)
 2. Tempur (2)
 3. Tenstar (2)
 4. Uness (2)
Leveys
 1. 120 cm (6)
 2. 140 cm (5)
 3. 160 cm (25)
 4. 180 cm (17)
 5. 210 cm (1)
 6. 220 cm (1)
Korkeus
 1. 56 cm (1)
 2. 57 cm (2)
 3. 58 cm (1)
 4. 59 cm (4)
 5. 60 cm (21)
Lisää... (8)
Syvyys
 1. 200 cm (50)
 2. 210 cm (3)
 3. 220 cm (2)

Jenkkisängyt

Jenkkisänky edullisesti netistä Kaluste-Kavereilta

Sänky on yksi kodin tärkeimmistä huonekaluista, joten siihen kannattaa panostaa. Kaluste-Kaverit on monipuolinen huonekaluliike, jonka myymälä palvelee Seinäjoella ja verkkokauppa netissä. Tarjoamme nopeat ja mutkattomat toimitukset kaikkialle Suomeen. Meiltä on mahdollista löytää laadukas jenkkisänky edullisesti – tutustu monipuoliseen valikoimaamme! Laajimman valikoimamme löydät suositusta jenkkisänky 160x200 cm ja hieman isommasta 180x200 cm kokoluokista.

Lue lisää

Hyvä Jenkisänky takaa paremmat unet

Hyvä sänky takaa hyvät unet, joten on tärkeää löytää juuri itselle sopiva vaihtoehto. Uni ja sen laatu vaikuttavat jokapäiväiseen arkeemme ja hyvinvointiimme. Kun nukut riittävästi, on sinulla paremmat lähtökohdat nauttia päivästä ja jaksaa arkiaskareiden parissa. Mukavassa ja ergonomisessa sängyssä voit aloittaa jokaisen päivän miellyttävästi ja nukahtaa illalla hyvillä mielin. Hanki laadukas jenkkisänky edullisesti Kaluste-Kavereilta verkkokaupasta kotiintoimitettuna. Meillä korkea laatu ei tarkoita korkeaa hintaa, vaan tarjoamme paremman luokan parisängyt edullisemmin. Yhteistä kaikille gyillemme on verhoilun ja jousitusten korkea laatu yhdistettynä kilpailukykyiseen hintaan.

Laadukas jenkkisänky - kaikki kokoluokat

Kun sängyssä on tarpeeksi tilaa, voit nukkua yösi levollisemmin. Meillä on hyvä valikoima erikokoisia jenkkisänkyjä yhden hengen mallista parivuoteisiin. Sänkyjen leveydet vaihtelevat 120 cm:n ja 180 cm:n välillä, joten meiltä löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Suosituimmat koot ovat jenkkisänky 160x200 cm ja 180x200 cm Laadukas sänky on varustettu korkealaatuisella patjalla, joka säilyttää muotonsa pitkään. Saatavana on sekä jämäköitä että myötäileviä malleja, joten voit valita sängyn kovuuden vartalosi ja omien mieltymystesi mukaan. Suosittelemme jämäköitä malleja erityisesti painavimmille nukkujille, tai kovemmasta sängystä pitävälle. Suurimmassa osassa mallistoamme on kattava jousi- ja runkotakuu, myös joissakin viscosänky malleissa valmistaja on myöntänyt patjojen pehmusteelle painamattomuustakuun. Jenkkisängyissämme on joko joustavat pussijouset, vyöhykkeellinen jousitus tai muotoutuva viskoosivaahtorakenne, eli vaihtoehtoja löydät meiltä jokaiseen makuun. Joissakin malleissa on lisäksi irrotettava, vesipestävä päällinen. Osa sängyistä toimitetaan osissa, jalat irrallaan ja joustinpatja rullattuna. Kaluste-Kavereiden laadukas jenkkisänky on nopea ja helppo koota sekä ottaa käyttöön, koska kaikissa malleissamme alarungot toimitetaan valmiiksi koottuna. Kokonaisuuden viimeistelee tyylikäs sängynpääty, jonka ansiosta sängyssä on mukava istua lukemassa tai katselemassa televisiota ja viimeistelee samalla myös makuuhuoneen sisustuksen. Tutustu laadukkaaseen valikoimaan, ja osta sänky netistä kotiintoimitettuna

Mikä on jenkkisänky?

Se on yksi suosituimmista sänkymalleista Suomalaisten makuuhuoneissa. Perinteisesti jenkkisänky koostuu alarungosta tai parisänkyjen tapauksessa kahdesta alarungosta, joidenka päällä on koko sängyn levyinen laadukas joustinpatja. Sängyn viimeistelee valinnan mukainen sijauspatja ja jalat, joissakin malleissamme myös nämä sisältyvät pakettiin. Perinteisesessä jenkkisängyssä patjakerroksia petaupatjan alla on siis kaksi, sen vuoksi sängyn jousto on tasainen, mutta hyvin tukea antava. Osassa uusimmista jenkkisängyistä alarungot ovat jousettomia, jolloin on saatu sänkyihn jämäkämpi tuntuma kuten runkosängyisssä, mutta säilytetty silti suosittu jenkkisängyn muhkea tyyli! Sänkyä valittaessa kannattaa huomioida oma mieltymys, eli haetko myötäilevää vaiko kovempaa vaihtoehtoa mitä edustavat näm jousettomilla alarungoilla varustetut jenkkisängyt. Valikoimistamme löydät laajasti erilaisia jenkkisänkyjä, eniten vaihtoehtoja on suosituimmassa jenkkisänky 160x200 cm kokoluokassa! 

Petauspatja viimeistelee sänkysi

Verkkokaupastamme löydät valikoiman jenkkisänkyjä jotka sisältävät petauspatjan, mutta myös valikoiman enemmän räätälöitäviä sänkyjä joihin voit valita haluamasi petauspatjan useasta eri vaihtoehdosta! Petauspatjoja löytyy useilla eri täytteillä kuten perinteisellä vaahtomuovilla ja muotoutuvalla visco vaahdolla. Muista myös suojata petauspatjasi kätevällä petauspatjansuojalla, joka on helppo pestä kotona pesukoneessa tai edullinen vaihtaa tarvittaessa uuteen!

Jenkkisängyt netissä myy Kaluste-Kaverit

Samat tuotteet löytyvät sekä myymälästämme että verkkokaupastamme, joten tule katsomaan paikan päälle tai tee ostokset helposti kotona. Paras sänky tarjous löytyy aina Kaluste-Kavereilta. Jenkkisängyt netissä myy Kaluste-Kaverit, joten astu sisään verkkokauppaamme!

Kotimaiset sängyt edullisesti kotiintoimitettuna

Kaluste Kavereilta löydät tietenkin kattavan valikoiman kotimaisia sänkyjä moneen eri koko- ja hintaluokkaan. Erityisen suosittuja jenkkisängyistämme ovat Hilding Anders:n valmistamat Eden sängyt. Eden mallistosta löydät edulliset tarjous-sängyt ja premium luokan Eden 9&7 sängyt, joissa hinta-laatu suhde on erinomaisen hyvä! Löydät kaikki Hilding sängyt täältä!

 

Tuotteet 1-24 / 55

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 55

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top