Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/makuuhuone/sangyt-ja-patjat/jenkkisangyt.html
Tuoterajaus
Tuotemerkki
 1. Hilding anders (11)
 2. Tenstar (2)
 3. Uness (2)
Leveys
 1. 120 cm (6)
 2. 140 cm (3)
 3. 160 cm (27)
 4. 180 cm (12)
 5. 210 cm (1)
 6. 220 cm (1)
Korkeus
 1. 56 cm (1)
 2. 57 cm (2)
 3. 58 cm (1)
 4. 59 cm (2)
 5. 60 cm (20)
Lisää... (7)
Syvyys
 1. 200 cm (46)
 2. 210 cm (3)
 3. 220 cm (1)

Jenkkisängyt

Jenkkisänky edullisesti netistä Kaluste-Kavereilta

Sänky on yksi kodin tärkeimmistä huonekaluista, joten siihen kannattaa panostaa. Kaluste-Kaverit on monipuolinen huonekaluliike, jonka myymälä palvelee Seinäjoella ja verkkokauppa netissä. Tarjoamme nopeat ja mutkattomat toimitukset kaikkialle Suomeen. Meiltä on mahdollista löytää laadukas jenkkisänky edullisesti – tutustu monipuoliseen valikoimaamme! Hyvä jenkkisänky takaa hyvät unet, joten on tärkeää löytää juuri itselle sopiva vaihtoehto. Uni ja sen laatu vaikuttavat jokapäiväiseen arkeemme ja hyvinvointiimme. Kun nukut riittävästi, on sinulla paremmat lähtökohdat nauttia päivästä ja jaksaa arkiaskareiden parissa. Mukavassa ja ergonomisessa sängyssä voit aloittaa jokaisen päivän miellyttävästi ja nukahtaa illalla hyvillä mielin. Hanki laadukas jenkkisänky edullisesti Kaluste-Kavereilta. Meillä korkea laatu ei tarkoita korkeaa hintaa, vaan tarjoamme paremman luokan jenkkisängyt edullisemmin. Edullisen hinnan lisäksi yhteistä kaikille jenkkisängyillemme on verhoilun ja jousitusten korkea laatu. Ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa sopivan sängyn valinnassa. Kaluste-Kavereilta saat aina parhaan sänkytarjouksen. Tervetuloa ostoksille!

Lue lisää

Laadukas jenkkisänky - kaikki kokoluokat

Kun sängyssä on tarpeeksi tilaa, voit nukkua yösi levollisemmin. Meillä on hyvä valikoima erikokoisia jenkkisänkyjä yhden hengen mallista parivuoteisiin. Sänkyjen leveydet vaihtelevat 120 cm:n ja 180 cm:n välillä, joten meiltä löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen. Laadukas jenkkisänky on varustettu korkealaatuisella patjalla, joka säilyttää muotonsa pitkään. Saatavana on sekä jämäköitä että myötäileviä malleja, joten voit valita sängyn kovuuden vartalosi ja omien mieltymystesi mukaan. Suosittelemme jämäköitä malleja erityisesti painavimmille nukkujille. Joissakin malleissa valmistaja on myöntänyt patjojen pehmusteelle painamattomuustakuun. Jenkkisängyissämme on joko joustavat pussijouset tai muotoutuva viskoosivaahtorakenne. Joissakin malleissa on lisäksi irrotettava, vesipestävä päällinen. Osa sängyistä toimitetaan osissa, jalat irrallaan ja joustinpatja rullattuna. Kaluste-Kavereiden laadukas jenkkisänky on nopea ja helppo koota sekä ottaa käyttöön. Kokonaisuuden viimeistelee tyylikäs sängynpääty, jonka ansiosta sängyssä on mukava istua lukemassa tai katselemassa televisiota. Myymme sängynpäädyt erikseen. Tutustu valikoimaan, ja osta sänky netistä

Jenkkisängyt netissä myy Kaluste-Kaverit

Samat tuotteet löytyvät sekä myymälästämme että verkkokaupastamme, joten tule katsomaan paikan päälle tai tee ostokset helposti kotona. Paras sänky tarjous löytyy aina Kaluste-Kavereilta. Jenkkisängyt netissä myy Kaluste-Kaverit, joten astu sisään verkkokauppaamme!

Kotimaiset jenkkisängyt edullisesti kotiintoimitettuna

Kaluste Kavereilta löydät tietenkin kattavan valikoiman kotimaisia sänkyjä moneen eri koko- ja hintaluokkaan. Erityisen suosittuja jenkkisängyistämme ovat Hilding Anders:n valmistamat Eden sängyt. Eden mallistosta löydät edulliset tarjous sängyt ja premium luokan Eden 9&7 sängyt, joissa hinta-laatu suhde on erinomaisen hyvä!

 

Tuotteet 1-24 / 50

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 50

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top