Imainen toimitus kotiovelle yli 400€ verkkokauppatilauksiin - Voimassa vain tänään 18.5.

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/sisustus/valaisimet/poytavalaisimet.html

Seinä- ja pöytävalaisimet

Valaistus on avainasemassa luomassa tunnelmaa ja viihtyisyyttä kotiin. Pöytävalaisimet ovat paitsi käytännöllisiä valonlähteitä myös tehokkaita sisustuselementtejä.

Pöytävalaisimilla voit korostaa tiettyjä alueita, luoda tunnelmaa tai tuoda esiin huoneen arkkitehtuurisia piirteitä. Valitse valaisimesi huolella, sillä se toimii myös sisustuksen koristeena. Voit valita eri tyylisten valaisimien välillä niin, että ne sopivat yhteen huoneesi ilmeen kanssa. Esimerkiksi modernit ja minimalistiset valaisimet voivat tuoda raikkaan ilmeen, kun taas perinteiset tai vintage-tyyliset valaisimet tuovat lämpöä ja nostalgiaa.

Lue lisää

Säädettävillä pöytävalaisimilla voit itse säätää valon suuntaa ja voimakkuutta, mikä mahdollistaa erilaisten tunnelmien luomisen eri tilanteisiin. Käytä himmennettäviä valaisimia luodaksesi pehmeää ja rentouttavaa valaistusta iltaisin.

Valitse valaisimesi myös huoneen koon mukaan. Suurempi valaisin voi toimia näyttävänä keskipisteenä, kun taas pienemmät valaisimet voivat täydentää muita sisustuselementtejä.

Yhdistele eri valaisimia luodaksesi kerroksellista valaistusta, joka tekee tilasta miellyttävän ja viihtyisän. Sisustusvalaistuksen avulla voit siis muuntaa kotisi persoonalliseksi ja kutsuvaksi ympäristöksi, jossa on mukava viettää aikaa. Valaise elämääsi ja kotiasi pöytävalaisimilla, jotka täydentävät tyyliäsi ja luovat lämpimän ilmapiirin!

 

19 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

19 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top