Varastotuotteiden toimitus kotiin 1-5 arkipäivässä!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/eteinen-ja-sailytys/peilit.html

Peilit

Tervetuloa tutustumaan Peili valikoimaamme, jossa voit löytää laadukkaita ja monipuolisia peilejä, jotka täydentävät kotisi sisustuksen kauniilla heijastuksilla. Peilit eivät ole vain käytännöllisiä kodin tarvikkeita, vaan ne voivat myös vaikuttaa merkittävästi tilan ilmeeseen ja tunnelmaan.

Seinäpeilit: Luo huoneeseesi syvyyttä ja valoisuutta valikoimamme seinäpeileillä. Seinäpeili on paitsi käytännöllinen myös tyylikäs lisä sisustukseen. Valitse eri muotoja, kokoja ja kehyksiä, jotka sopivat juuri sinun tyyliisi.

Lattiapeilit: Suuret ja näyttävät lattiapeilit avaavat tilaa ja tuovat huoneeseen avaruuden tunnetta. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen lattiapeili, joka toimii sekä käytännöllisenä tarkkailupisteenä että sisustuksen huomionherättäjänä ja oivana apuvälineenä pukeutumisessa.

Lue lisää

Pyöreät peilit: Pyöreät peilit tuovat pehmeyttä ja tasapainoa tilaan. Ne ovat täydellisiä luomaan kontrastia suorille linjoille ja tuomaan ripauksen eleganttia sisustukseen. Tutustu eri halkaisijoihin ja kehysvaihtoehtoihin löytääksesi juuri sen täydellisen pyöreän peilin.

Isot peilit: Jos etsit näyttävää keskipistettä huoneeseesi, suuret peilit ovat valintasi. Ne heijastavat valoa ja luovat vaikuttavan tilan tunteen. Tutustu valikoimaamme isoja peilejä eri muodoissa ja kehyksissä, jotka sopivat erinomaisesti erikokoisiin tiloihin.

Peilit eivät ainoastaan lisää valoa ja tilan tuntua, vaan ne voivat myös muuttaa huoneen dynamiikkaa ja korostaa muita sisustuselementtejä. Ole luova valinnoissasi ja löydä peilit, jotka täydentävät juuri sinun kodin tyyliäsi. Tutustu valikoimaamme ja anna kodillesi uusi ulottuvuus peilien avulla, me toimitamme peilit edullisesti kotiin ympäri Suomen!

 

Tuotteet 1-24 / 25

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 25

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top