KesäALE - Toimitukset varastotuotteille 2-6 arkipäivässä

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/keittio/poydat/tammipoydat.html

Tammipöydät

Tammipöytä netistä kotiintoimitettuna

Tamminen ruokapöytä on kestävä ja tyylikäs valinta kotisi pöydäksi. Luonnonmukainen tammi luo arvokkaan ilmeen ja lämpimän tunnelman ruokailutilaan tammen luonnoläheisen sävyn ansiosta. Tammiruokapöytä on helppo yhdistää myös muihin kodin väreihin ja erilaisiin ruokapöydän tuoleihin.Valitse tamminen ruokapöytä kotiisi laajasta valikoimastamme - me toimitamme sen nopeasti kotiintoimituksella! Tästä kategoriasta löydät valikoimamme massiivitammi ja myös tammiviilutetut pöydät.

Lue lisää

Miksi tamminen ruokapöytä

Tammi on ensinnäkin todella kaunis ja kestävä puulaji ja luonnollisen lujuutensa vuoksi se onkin erittäin suosittu materiaali huonekalujen valmistuksessa, varsinkin ruokapöydissä. Massiivitammiset ruokapöydät ovat myös varsin helppohoitoisia; esimerkiksi lakkaamalla viimeistellyt pöydät eivät vaadi huoltoa ollenkaan. Valikoimistamme löydät myös paljon öljyttyjä tammipöytiä joiden hoito on varsin helppoa; pöytä öljytään puuöljyllä muutaman kerran vuodessa tai tarpeen mukaan, öljyäminen luo pöydän kannelle likaa ja kosteutta hylkivän ominaisuuden joten erilaiset tahrat eivät imeydy puun sisään. Pöydän öljyäminen on helppo tehdä eikä sitä tarvitse peljästyä; pöytä pudistetaan normaalisti kostealla rätillä käyttäen tarvittaessa mietoja pesuaineita jonka jälkeen kannen voi öljytä ja on käyttövalmis taas esimerkiksi seuraavan päivänä kun öljy on imeytynyt puuhun. Öljyttyjen tammipöytien etuna on niiden kaunis luonnollinen matta sävy joka tuo ripauksen lämpöä ruokailutilasi sisustukseen. Tammisten ruokapöytien kanssa on helppo yhdistellä erilaisia ja värisiä tuoleja - tilaa siis samalla uudet ruokapöydän tuolit!

Tammipöytien huolto- ja hoito-ohje

Lakatut ja öljytyt tammipinnat voi puhdistaa pehmeällä liinalla jossa on vain vettä tai mietoa saippualiuosta, muista pyyhiä pöydältä liika kosteus lopuksi kuivalla liinalla Öljyllä viimeistellyt pinnat on käsiteltävä läpinäkyvällä öljyllä ennen käyttöä ja sitten säännölli sesti 2–3 kertaa vuodessa tai tarpeen mukaan. Jos pöytään tulee jälki, kuten vesirengas tai muu tahra, suosittelemme käyttämään koko pöydän pinnalla sävytettyä öljyä, joka sopii pöydän sävyyn. Muista myös mahdolliset jatkolevyt, koska väri luonnollisesti muuttuu hieman. Noudata kuitenkin huonekalun toimittajan ohjeita. Tammipöytien käytössä tulee välttää kuumien tai jääkylmien astioiden asettamista suoraan pöydän pinnalle, eli käytä alusia kuten kaikissa muissakin pöytämateriaaleissa. Oli tammipöytä viimeistelty sitten öljyämällä tai lakkaamalla, niin oikein hoidettuna tammi ruokapöytä on todella monivuotinen, ellei jopa ikuinen huonekalu!

 

Tuotteet 1-24 / 83

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 83

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top