Varastotuotteiden toimitus kotiin 1-5 arkipäivässä!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/keittio/tuolit.html
Tuoterajaus
Kategoria
 1. Pinnatuolit (27)
 2. Pyörivät ruokapöydän tuolit (24)
Tuotemerkki
 1. Hans K (22)
 2. House Nordic (14)
 3. Lintula (1)
 4. Pohjanmaan (20)
 5. Rowico (124)
 6. Tenstar (3)
 7. VILBEL (4)
Leveys
 1. 42 cm (1)
 2. 43 cm (9)
 3. 44 cm (16)
 4. 45 cm (4)
 5. 46 cm (18)
Lisää... (13)
Korkeus
 1. 70 cm (1)
 2. 76 cm (4)
 3. 77 cm (1)
 4. 79 cm (10)
 5. 80 cm (23)
Lisää... (14)
Syvyys
 1. 42 cm (1)
 2. 43 cm (2)
 3. 44 cm (4)
 4. 45 cm (1)
 5. 47 cm (6)
Lisää... (17)
Tuotesarja
 1. Filippa (2)

Ruokapöydän tuolit

Tuolit keittiöön helposti Kaluste-Kavereilta

Laajasta valikoimastamme löydät kestävät, tukevat ja kauniit tuolit kaikkiin mahdollisiin kodin tiloihin sekä moniin eri käyttötarkoituksiin. Meiltä saat ruokailutuolit, syöttötuolit, sisustustuolit, baarituolit, jakkarat ja penkit. Tuolivalikoimamme tarjoaa paljon vaihtoehtoja moniin eri sisustuksiin sopivissa väreissä ja tyyleissä. Esimerkiksi Kaluste-Kaverilta löytyvän kettiötuolivalikoiman avulla sisustat oman ruokailutilan hetkessä tyylikkääksi, ja vieläpä helposti sekä edullisesti. Meiltä saat niin verhoillut tuolit kuin puisetkin. Mallistossamme ovat muun muassa upeat Kato-, Lotta- ja Alison –ruokapöydäntuolit.

Tutustu monipuoliseen tuolivalikoimaamme ja tule vaikka heti tuolikaupoille liikkeeseemme tai tilaa tuolit ja muut huonekalut kätevästi verkkokaupasta juuri silloin kuin se sinulle parhaiten sopii.

Lue lisää

Ruokapöydän tuolit edullisesti

Kaipaako ruokapöytäsi uudet pirteät ja tuoreet kaverit vierelleen vai kaipaako keittiösi muuten vain aivan uutta ilmettä? Hanki uudet ruokapöydän tuolit meiltä ja säväytä keittiön tai ruokailunurkkauksen ilmettä uudella keinolla. Kaluste-Kavereilta saat kaikki tyylikkäät ja kestävät ruokapöydän sekä ruokailuryhmien tuolit edullisesti. Sekä liikkeessä Seinäjoella että verkkokaupassa on tarjolla sama laaja ja monipuolinen valikoima edullisia ja tyylikkäitä ruokapöydän tuoleja joista löytyy varmasti jokaista miellyttävä vaihtoehto.

Puiset- ja metalliset tuolit netistä

Kaluste-Kaverit Oy:stä saat sekä puiset ja metalliset tuolit aina kätevästi netistä. Laajasta valikoimastamme löydät varmuudella mieleisesi tuolin tai jakkaran. Valitsetpa sitten esimerkiksi yksilöllisesti käsin valmistetun Accazian, Carmen pinnatuolin, värikkään Sierran, tyylikkään retrohenkisen Lilja pinnatuolin tai pitkäselkäisen sekä kromatulla jalalla varustetun Kristan, valintasi osuu nappiin.

Ketjuihin kuulumattomana ns. ”villinä liikkeenä” pystymme joustavaan palveluun ja kilpailukykyisiin hintoihin ja tarvittaessa me myös kasaamme huonekalut sinulle käyttövalmiiksi. Kaluste-Kavereilla on myös edullinen kuljetuspalvelu. Toimitamme huonekalut yhteistyökumppaneiden avulla luotettavasti ja vaivattomasti koko Suomen alueelle. Tutustu ja tilaa jo tänään. Tai ota yhteyttä hyvän palvelun Kaluste-Kavereihin ja kysy lisää tuolivalikoimistamme tai huonekalujen kuljetuspalvelustamme!

 

Tuotteet 1-24 / 191

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 191

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top