Imainen toimitus kotiovelle yli 400€ verkkokauppatilauksiin - Voimassa vain tänään 18.5.

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/sisustus/valaisimet/lattiavalaisimet.html

Lattiavalaisimet

Tervetuloa tutustumaan lattiavalaisin mallistoomme. missä käytännöllisyys kohtaa tyylikkään designin! Lattivalaisimet eivät ainoastaan tarjoa valaistusta, vaan toimivat myös huomionarvoisina sisustuselementteinä, jotka voivat parantaa kodin ilmettä ja viihtyisyyttä.

Lattivalaisimilla voit luoda dramaattisia valaistusvaikutelmia, erottaa tiloja toisistaan tai tuoda esiin korkeat huoneet. Valitse lattialamppusi huolella, sillä se voi olla kodin huomionkeskipiste tai sulautua osaksi yleisilmettä. Erilaiset designit tarjoavat mahdollisuuden löytää juuri omaan tyyliisi sopiva lattialamppu. Modernit, minimalistiset valaisimet tuovat tilaan selkeää linjakkuutta, kun taas klassiset tai boheemit lattialamput voivat tuoda lämpöä ja persoonallisuutta

Lue lisää

Säädettävät lattiavalaisimet tarjoavat joustavuutta valaistuksen suhteen. Voit suunnata valoa haluamaasi suuntaan ja säätää valotehoa eri tilanteisiin sopivaksi. Lisäksi himmennettävät lattialaisimet mahdollistavat tunnelman säätämisen aina rentouttavasta illasta energiseen lukuhetkeen.

Koko on myös olennainen valinta. Suuret lattialamput voivat toimia tilan hallitsevana elementtinä, kun taas pienemmät lattiavalaisimet voivat täydentää muita sisustusyksityiskohtia.

Yhdistelemällä erilaisia lattialamppuja voit luoda kerroksellista valaistusta ja antaa tilalle dynaamisuutta. Valaise kotisi tyylikkäästi ja luo viihtyisä tunnelma lattialampuilla, jotka täydentävät persoonallista tyyliäsi ja tekevät kodistasi entistäkin houkuttelevamman paikan viettää aikaa.

 

24 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

24 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top