Nyt 10 kuukautta korotonta maksuaikaa Svea erämaksulla!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/toimitustavat-ja-hinnat.html

Toimitustavat ja hinnat

Kaluste-Kaverit verkkokaupan toimitustavat ja -hinnat.

Kalustekavereilla on nopeat ja edulliset toimitustavat kaikkialle Suomeen. Haluatko myöhäisemmän toimituksen? Pyydä myöhäisempää toimitusviikkoa kassalla tilauksen kommenttikentässä, niin toimitamme tilauksesi tarvittaessa myöhemmin.

Matkahuoltopaketti ja lähellä paketti.

Lähellä paketti toimitetaan lähimpään mahdolliseen toimipisteeseen, noutopiste saattaa vaihtua jos valittu noutopiste on täynnä tai pakkaus ei mahdu valittuun automaattiin.
Hinta 5,90 €-9,90 € riippuen paketin painosta.
Toimitusaika varastossa oleville tuotteille 2-6 arkipäivää.
Matkahuoltopaketin maksimipaino 35kg, suuremmat tuotteet toimitetaan vain kotitoimituksena.

Toimitus ulko-ovelle.

Toimitetaan asunnon pihaan niin lähelle ulko-ovea mihin jakeluautolla on mahdollista päästä, kerrostaloissa toimitus ala-ovelle. Ulko-ovelle toimitus ei sisällä kerroskantoa, eikä huoneistoon sisälle toimitusta.
Toimitusmaksu vain 39 € kaikkialle Suomeen, tilaat miten paljon tahansa. Toimitusaika varastotuotteille vain 2-6 arkipäivää, poikkeuksena Tornio-Rovaniemi linjan pohjoispuolelle toimitusaika saattaa olla pidempi. Toimitukset tapahtuvat omilla autoillamme, sekä kuljetusliikkeillä.

Matkahuolto kotijakelu pienille lähetyksille.

Matkahuollon kotijakelussa paketit toimitetaan kotiovelle, toimitusmaksu vain 19,9 € Tämä toimitustapa on mahdollinen vain pienimmille ja keveille tuotteille.

Toimitus huoneistoon kannettuna.

Tilatut huonekalut toimitetaan asuntoon sisälle kannettuna, myös kerrostaloissa. Toimitusmaksu 89€

Nouto myymälästä

Nouto myymälästä Seinäjoelta on ilmainen. Ilmoitamme aina erikseen, kun tilatut tuotteet ovat noutovalmiina Seinäjoen liikkeen varastolta.

Back to top