Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/toimitustavat-ja-hinnat.html

Toimitustavat ja hinnat

Kaluste-Kaverit verkkokaupan toimitustavat ja -hinnat.

Kalustekavereilla on nopeat ja edulliset toimitustavat kaikkialle Suomeen.

Haluatko myöhäisemmän toimituksen? Pyydä myöhäisempää toimitusviikkoa kassalla tilauksen kommenttikentässä, niin toimitamme tilauksesi tarvittaessa myöhemmin.

Matkahuoltopaketti ja lähellä paketti 6,9-14,9 €

Lähellä paketti toimitetaan lähimpään mahdolliseen toimipisteeseen, noutopiste saattaa vaihtua jos valittu noutopiste on täynnä tai pakkaus ei mahdu valittuun automaattiin.
Hinta toimitukselle 6,90 €-14,90 € riippuen paketin painosta.
Toimitusaika varastossa oleville tuotteille 2-6 arkipäivää. Tilaustuotteiden toimitusaika tuotekortilla mainitun arvion mukaisesti.
Matkahuoltopaketin maksimipaino 35kg, suuremmat tuotteet toimitetaan vain kotitoimituksena.

Toimitus koti-ovelle isoille tuotteille 49 €

Toimitetaan asunnon pihaan niin lähelle ulko-ovea mihin jakeluautolla on mahdollista päästä, kerrostaloissa toimitus ala-ovelle. Kotipihaan toimitus ei sisällä kerroskantoa, eikä huoneistoon sisälle toimitusta.
Toimitusmaksu vain 49 € kaikkialle Suomeen, tilaat miten paljon tahansa. Toimitusaika varastotuotteille 2-6 arkipäivää, poikkeuksena Tornio-Rovaniemi linjan pohjoispuolelle, sekä lauttayhteyden vaativiin paikkoihin toimitusaika saattaa olla pidempi. Toimituksemme tapahtuvat omilla autoillamme, sekä kuljetusliikkeillä.

Matkahuolto kotiintoimitus pienemmille lähetyksille 15,9-26,9 €

Matkahuollon kotijakelussa paketit toimitetaan kotiisi saakka sovittuna ajankohtana. Toimitusmaksu vaihtelee lähetyksen painon mukaan 15,9-26,9 € Tämä toimitustapa on mahdollinen kooltaan pienemmille ja kevyemmille tuotteille, kuten ruokapöydän tuolit, seinähyllyt, sijauspatjat, sohvapöydät ja monille muille osina toimitettaville tuotteille. Tämä toimitustapa ei ole mahdollinen isoille ja painvaille tuotteille, kuten sohvat, jenkkisängyt, runkopatjat ja monet muut valmiiksi kootut kalusteet.

Toimitus huoneistoon kannettuna

Tilatut huonekalut toimitetaan asuntoon sisälle kannettuna, myös kerrostaloissa. Toimitusmaksu isoille tuotteille 119€. Huomiothan että pienemmät tuotteet toimitetaan matkahuollon kotiintoimituksella kotiovelle saakka hinta: 14,9-26,9 €

Nouto myymälästä

Nouto myymälästä Seinäjoelta on aina ilmainen. Ilmoitamme sähköpostitse erikseen, kun tilatut tuotteet ovat noutovalmiina Seinäjoen myymälän varastolta.

Vanhojen kalusteiden poisvienti ja kierrätys

Tarvitsetko vanhojen kalusteiden poisviennin toimituksen yhteydessä? Pystymme tarjoamaan kierrätyspalvelun tällä hetkellä vain tietyillä alueilla ja kaupungeissa Suomessa. Kysy asiakaspalvelustamme mahdollisuutta kierrätyspalvelusta.

Delivery fees are only valid in mainland Finland, please contact us if delivery is to foreign countries or the Åland Islands

Toimitusmaksu kampanjat

Sivuillamme on ajoittain valikoiduille tuotteille ilmainen toimitus. Ilmainen toimitus on voimassa matkahuollon toimituksille, sekä toimitukselle kotipihaan. Ilmainen toimitus ei kata sisäänkantoa.

Kaikki toimitusmaksut veloitetaan vain kerran, tilaat miten paljon tahansa!

 

Back to top