ILMAINEN TOIMITUS YLI 500€ TILAUKSILLE | Monipuoliset ja joustavat maksutavat

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/toimitustavat-ja-hinnat.html

Toimitustavat ja hinnat

Kaluste-Kaverit verkkokaupan toimitustavat ja -hinnat.

Kalustekavereilla on nopeat ja edulliset toimitustavat kaikkialle Suomeen.

Koronavirusepidemian vaikutus toimituksiimme

Tällä hetkellä tämä poikkeuksellinen aika ei vaikuta toimituksiimme, eikä tuotteiden tilausaikoihin valmistajilta. THL:n mukaan koronavirus ei välity pakettien mukana, mutta lähetysten luovutuksessa asiakkaillemme vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana, kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja merkitsee itse lähetyksen toimitetuksi. Suosittelemme epidemia-aikana valitsemaan toimitustavaksi toimituksen kotiovelle ja pienemmille lähetyksille matkahuollon kotijakelun, näin vältetään mahdollisimman paljon ylimääräisiä kontakteja.

Toimitukset sisänkannettuna keskeytetään osittain epidemia ajaksi, eli sisäänkannettuna tilatut tuotteet toimitetaan kerrostaloissa kaikkiin kerroksiin, mutta sisälle huoneistoihin emme toistaiseksi toimita. Tällä tavoin me ja kuljetus-yhteistyökumppanit pyrimme vähentämään tartuntariskiä molemminpuolisesti.

Me ja muut kotimaiset yritykset tarvitsemme nyt teidän asiakkaiden tukea, kiitos jos tuette meitä näinä haastavina aikoina!

Matkahuoltopaketti.

Toimitetaan lähimpään matkahuollon toimipisteeseen.
Hinta 5,90 €-9,90 € riippuen paketin painosta.
Toimitusaika varastossa oleville tuotteille 1-5 arkipäivää.
Matkahuoltopaketin maksimipaino 50 kg, suuremmat tuotteet toimitetaan vain koti-ovelle.

Ilmainen matkahuolto toimitus:

Valikoiduille tuotteille matkahuolto toimitus 0€, nämä tuotteet ovat merkitty matkahuolto 0€ maininnalla. Huomiothan että kassasivulla matkahuolto toimituksen hinta muuttuu nollaksi, vasta kun valitset toimitustavaksi matkahuoltopaketin.

Toimitus ulko-ovelle.

Toimitetaan asunnon ulko-ovelle/pihaan, kerrostaloissa toimitus ala-ovelle.
Toimitusmaksu vain 39 € kaikkialle Suomeen, tilaat miten paljon tahansa. Toimitusaika varastotuotteille vain 2-5 arkipäivää. Toimitukset tapahtuvat omilla autoillamme, sekä Schenker kuljetusliikkeellä.

Merkityille tuotteille ilmainen toimitus kotiovelle, tarjous voimassa toistaiseksi. Huomioithan että toimituskulu muuttuu nollaksi vasta kun olet valinnut tomitustavaksi kotiovelle toimituksen.

Ilmainen toimitus ulko-ovelle kun tilauksen tuotteiden summa on yli 500€

Matkahuolto kotijakelu pienille lähetyksille.

Matkahuollon kotijakelussa paketit toimitetaan kotiovelle, toimitusmaksu vain 19€/lähetys. Tämä toimitustapa on mahdollinen vain pienemmille tuotteille.

Toimitus huoneistoon kannettuna.

Toimitukset sisäänkannettuna tulevat nyt poikeustilanteessa vain asunnon ovelle, eli toimitetaan kerrostaloissa kaikkiin kerroksiin, mutta ei toimiteta huoneistoon sisälle.

Tilatut huonekalut toimitetaan asuntoon sisälle kannettuna, myös kerrostaloissa. Toimitusmaksu 99 €

Nouto myymälästä

Nouto myymälästä Seinäjoelta on aina ilmainen. Ilmoitamme aina sähköpostitse kun tilatut tuotteet ovat noutovalmiina Seinäjoen liikkeen varastolta.

Back to top