Sisustajan kevät-ALE! NYT ILMAINEN TOIMITUS KOTIPIHAAN KAIKILLE YLI 700€ TILAUKSILLE

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/toimitustavat-ja-hinnat.html

Toimitustavat ja hinnat

Kaluste-Kaverit verkkokaupan toimitustavat ja -hinnat.

Kalustekavereilla on nopeat ja edulliset toimitustavat kaikkialle Suomeen.

Koronavirusepidemian vaikutus toimituksiimme

Tällä hetkellä tämä poikkeuksellinen aika ei vaikuta toimituksiimme, eikä tuotteiden tilausaikoihin valmistajilta. THL:n mukaan koronavirus ei välity pakettien mukana, mutta lähetysten luovutuksessa asiakkaillemme vältetään mahdollisimman paljon suoraa kontaktia. Kotiintoimituksissa kuljettaja jättää paketin ovelle ja odottaa hieman kauempana, kunnes vastaanottaja avaa oven. Allekirjoitusta ei pyydetä, vaan kuljettaja merkitsee itse lähetyksen toimitetuksi. Suosittelemme epidemia-aikana valitsemaan toimitustavaksi toimituksen ulko-ovelle ja pienemmille lähetyksille matkahuollon kotijakelun, näin vältetään mahdollisimman paljon ylimääräisiä kontakteja.

Me ja muut kotimaiset yritykset tarvitsemme nyt teidän asiakkaiden tukea, kiitos jos tuette meitä näinä haastavina aikoina!

Matkahuoltopaketti.

Toimitetaan lähimpään matkahuollon toimipisteeseen.
Hinta 5,90 €-9,90 € riippuen paketin painosta.
Toimitusaika varastossa oleville tuotteille 2-6 arkipäivää.
Matkahuoltopaketin maksimipaino 50 kg, suuremmat tuotteet toimitetaan vain kotitoimituksena.

Toimitus ulko-ovelle.

Toimitetaan asunnon ulko-ovelle/pihaan, kerrostaloissa toimitus ala-ovelle. Ulko-ovelle toimitus ei sisällä kerroskantoa, eikä huoneistoon sisälle toimitusta.
Toimitusmaksu vain 39 € kaikkialle Suomeen, tilaat miten paljon tahansa. Toimitusaika varastotuotteille vain 2-6 arkipäivää. Toimitukset tapahtuvat omilla autoillamme, sekä kuljetusliikkeillä.

 

Matkahuolto kotijakelu pienille lähetyksille.

Matkahuollon kotijakelussa paketit toimitetaan kotiovelle, toimitusmaksu vain 19,9 € Tämä toimitustapa on mahdollinen vain pienemmille ja keveille tuotteille.

Toimitus huoneistoon kannettuna.

Tilatut huonekalut toimitetaan asuntoon sisälle kannettuna, myös kerrostaloissa. Toimitusmaksu 89€

Nouto myymälästä

Nouto myymälästä Seinäjoelta on aina ilmainen. Ilmoitamme aina sähköpostitse kun tilatut tuotteet ovat noutovalmiina Seinäjoen liikkeen varastolta.

Back to top