Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/eteinen-ja-sailytys/hillmond-eteiskalusteet.html

Rowico Hillmond eteiskalusteet

Tervetuloa tutustumaan Hillmond eteiskalusteisiimme! Luo täydellinen ensivaikutelma kotiisi upeiden Hillmond eteiskalusteiden avulla. Hillmond-sarja tarjoaa monipuolisen valikoiman käytännöllisiä ja kauniita kalusteita, jotka tekevät eteisestäsi paikan, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi.

Lue lisää

Peilit:
Valitse kahdesta erikokoisesta peilistä, jotka sopivat täydellisesti eteesi ilmeeseen. Suurempi peili luo tilan tuntua, kun taas pienempi peili toimii täydellisenä yksityiskohtana.

Hattuhylly:
Pysäytä sotkuiset hatut ja pipot tyylikkääseen hattuhyllyyn. Hillmondin hattuhylly pitää asusteet järjestyksessä ja on samalla kaunis sisustuselementti.

Kenkäteline:
Kenkätelineemme tarjoaa paikan kaikille kengille. Pidä kenkäsi järjestyksessä ja helposti saatavilla Hillmondin tyylikkäällä kenkätelineellä.

Seinänaulakko:
Ei enää hukattuja avaimia tai takkeja! Hillmondin seinänaulakko pitää tavarat järjestyksessä ja lisää samalla ripauksen tyyliä eteiseesi.

Penkki vetolaatikoilla:
Istu alas ja riisu kengät mukavasti Hillmondin penkissä, jossa on käytännölliset vetolaatikot. Penkki ei ole vain istuin, vaan myös säilytysratkaisu, joka auttaa pitämään eteisesi siistinä.

Seinäkiinnitteinen pöytä laatikolla/yöpöytä:
Käytä tilaa fiksusti Hillmondin seinäkiinnitteisellä pöydällä. Se toimii mainiona yöpöytänä tai käytännöllisenä pienenä pöytänä eteisessä.

Kaikki Hillmond eteiskalusteemme ovat saatavilla kahdessa upeassa sävyssä: valkopestynä tammena ja luonnonvärisenä tammena. Valitse väri, joka sopii parhaiten omaan kotiisi ja luo täydellinen eteisratkaisu Hillmond kalusteiden avulla. Tervetuloa tekemään kodistasi vieläkin viihtyisämpi!

 

14 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

14 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top