Varastotuotteiden toimitus kotiin 1-5 arkipäivässä!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/olohuone/sohvat/vuodesohvat.html
Tuoterajaus
Tuotemerkki
 1. Ermatiko (3)
 2. Fin-Soffat (6)
 3. Kiteen (17)
 4. Pohjanmaan (20)
 5. Rave Furniture (6)
 6. Tenstar (4)
 7. VILBEL (2)
Leveys
 1. 80 cm (1)
 2. 90 cm (1)
 3. 95 cm (1)
 4. 98 cm (2)
 5. 102 cm (1)
Lisää... (34)
Korkeus
 1. 68 cm (2)
 2. 70 cm (2)
 3. 71 cm (4)
 4. 72 cm (5)
 5. 78 cm (4)
Lisää... (12)
Syvyys
 1. 77 cm (2)
 2. 80 cm (13)
 3. 81 cm (2)
 4. 83 cm (2)
 5. 85 cm (6)
Lisää... (21)
Tuotesarja
 1. Aarre (4)
 2. Franz (4)
 3. Notte (7)

Vuodesohvat

Vuodesohva - ratkaisu vieraiden majoittamiseen

Haluaisitko säästää sekä rahaa että tilaa? Jos vastasit kyllä, on vuodesohva ratkaisu tarpeisiisi. Kaluste-Kaverit tarjoaa kattavan valikoiman kestäviä vuodesohvia kotin ja loma-asuntoihin. Liikkeemme sijaitsee Seinäjoella, mutta verkkokauppamme palvelee asiakkaita sujuvasti ympäri Suomen.

Vuodesohva tarjoaa mukavuutta kaikkina vuorokaudenaikoina: kahteen eri tarkoitukseen suunniteltu kaluste sopii sekä istumiseen että nukkumiseen. Unohda siis erilliset sängyt ja sohvat – vuodesohvassa yhdistyvät näppärästi molemmat ominaisuudet. Vuodesohva on pienen tilan pelastus sekä erinomainen ratkaisu vieraiden majoittamiseen.

Vuodesohvat muuntuu muodosta toiseen helposti ja nopeasti, vain käden käänteessä. Useimmat sohvat on varustettu helppokäyttöisellä vuodemekanismilla, jota on vaivaton käyttää.

Lue lisää

Erilaiset vuodesohvat edullisesti

Monipuolisesta mallistostamme löytyvät erilaiset vuodesohvat tarjous hintaan. Tarjolla on erityylisiä ja erikokoisia malleja, joista löytyy sopiva vaihtoehto vaativaankin makuun. Meiltä saat sopivat kalusteet niin kotiin kuin julkitiloihinkin, pienestä yksiöstä suuriin tiloihin.Meiltä löydät kattavan valikoiman Pohjnanmaan Kalusteen vuodesohvia, eityisen suosittuja malleja ovatkin Easy vuodesohva ja Halti kulmavuodesohva.

Kangasta ja väriä vaihtamalla vuodesohvat saavat kokonaan uudenlaisen ilmeen. Laajasta valikoimastamme löytyvät sadat erilaiset kankaat ja nahkaverhoilut. Sohvien runkojen valmistuksessa on käytetty korkealaatuista puuta. Istuintyynyjen täyte on laadukasta vanua tai vaahtomuovia. Joissakin malleissa on myös säilytystila, jossa vuodevaatteet pysyvät kätevästi tallessa. Monissa tuotteissamme on takuu, mikä varmistaa sen, että voit nauttia sohvastasi mahdollisimman pitkään.

Vuodesohviamme yhdistää laadun ja kestävyyden lisäksi käyttömukavuus: niissä on mukava istua ja nukkua. Etsitpä pehmeää tai jämäkämpää mallia, meiltä löytyy molempia. Autamme mielellämme sopivan sohvan valinnassa. Kaikki vuodesohvat ovat esillä liikkeessämme, jossa niitä pääsee myös kokeilemaan ja testaamaan. Myymälän lisäksi meillä on verkkokauppa, josta voit tilata tuotteet suoraan kotiisi. Osa tuotteista toimitetaan valmiiksi koottuna, osa taas jalat irrallaan.

Puiset vuodesohvat eli laverisohvat

Mallistostamme löydät tietenkin myös puiset vuodesohva, kuten Kiteen huonekalutehtaan valmistamat Notte, Franz ja Aarre sohvat. Puiset levitettvät laverisohvat ovat erityisen suosittuja mökeillä ja loma-asunnoilla, mutta nykyisin niitä hankitaan paljon myös koteihin vuodesohviksi.

Vuodesohvatarjoukset

Meillä on jatkuvasti vaihtuvia tarjouksia, jotka kannattaa hyödyntää. Meillä korkea laatu ei tarkoita korkeaa hintaa, vaan tarjoamme paremman luokan vuodesohvat edullisesti. Katso ajankohtaiset vuodesohvatarjoukset kotisivuiltamme!

Verkkokauppamme on avoinna ympäri vuorokauden, joten voit tilata tuotteet kätevästi omasta kodistasi juuri silloin, kun sinulle sopii. Yhteistyökumppaneiden avulla toimitukset kulkevat edullisesti ja vaivattomasti koko maahan. Tarjoamme hyvää ja yksilöllistä palvelua. Kaikilla myyjillämme on vuosien kokemus huonekalualalta ja autamme mielellämme löytämään toimivat ratkaisut jokaiseen tarpeeseen.

 

Tuotteet 1-24 / 70

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 70

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top