Varastotuotteiden toimitus kotiin 1-5 arkipäivässä!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/keittio/ruokailuryhmat.html

Ruokailuryhmät

Ruokailuryhmä - hanki omasi kätevästi netistä

Kaluste-Kaverit Oy tarjoaa sekä tyylikkäät että samalla myös laadukkaat ruokailuryhmät aina edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan. Kaikkien myymiemme ruokailuryhmien puu-, levy-, muovi- ja lasimateriaalit ovat kestävää huippulaatua. Meille on tärkeää tyytyväinen asiakas. Siksi laadukkaiden tuotteiden lisäksi Kaluste-Kavereilla panostetaan asiantuntevaan henkilökuntaan ja erinomaiseen sekä ystävälliseen asiakaspalveluun. Kaikilla myyjillämme on vuosien kokemus huonekalualalta, joten meillä saat aina myös hyviä vinkkejä ja näkemystä pitkän ajan tuomalla kokemuksella.

Tarjoamme myös edullisen ja nopean kuljetuspalvelun koko Suomen alueelle yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Samat tuotteet löytyvät sekä myymälästämme Seinäjoelta että verkkokaupastamme, joten tule katsomaan paikan päälle tai tee ostokset helposti kotona. Laadukkaat ja upeat ruokailuryhmät netissä myy Kaluste-Kaverit Oy, joten astu sisään verkkokauppaamme nyt.

Lue lisää

Laaja valikoima erilaisia ruokailuryhmiä

Me tarjoamme laajan valikoiman upeita ja kestäviä ruokailuryhmiä moneen eri kotiin, tilaan sekä käyttötarkoitukseen. Tarjolla on paljon erityylisiä, erikokoisia ja erimallisia ruokailuryhmiä, joista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiselle, myös vaativampaan makuun. Tutustu ja inspiroidu laajasta valikoimastamme. Väri- ja materiaalivalinnoilla saat sisustuksessa todella paljon aikaan. Tarjolla on ruokailuryhmiä 4 ja 6 hengelle, sekä Pehtoori pirttiryhmiä eripituisina. Meiltä saat myös upeat retrohenkiset klaffipöytäryhmät, joissa on kätevä ja tilaa säästävä käännettävä jatkopala. Valitse vaikka musta, valkoinen, ruskea, mänty, tammi, akaasia tai pyökki ja rakenna ruokailutilastasi aivan oman näköisesi kokonaisuus, sillä juuri siten siitä tulee paras paikka yhteisiin ruokailuhetkiinne. Verkkokauppamme on avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, joten voit tilata tuotteet kätevästi omasta kodistasi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Ruokailuryhmällä uutta ilmettä

Oikeanlaisella, tyylikkäällä ja käytännöllisellä ruokailuryhmällä saat helposti uutta ilmettä kotiisi. Korkealaatuiset ja jämäkät, katsetta sekä kovaakin käyttöä kestävät ruokaryhmät saat pohjanmaalaiselta Kaluste-Kavereilta. Kaikki tuotteemme ovat saatavissa sekä Seinäjoen liikkeessämme että verkkokaupassamme. Ketjuihin kuulumattomana niin sanottuna ”villinä liikkeenä” pystymme joustavaan palveluun ja kilpailukykyisiin hintoihin. Ja tarvittaessa me myös kasaamme huonekalut käyttövalmiiksi. Kaluste-Kavereilla on myös edullinen kuljetuspalvelu, jonka kautta toimittamme huonekalut yhteistyökumppaneiden avulla vaivattomasti ja varmasti koko Suomen alueelle.

 

Tuotteet 1-24 / 58

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 58

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top