Varastotuotteiden toimitus kotiin 1-5 arkipäivässä!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/olohuone/sohvat/kulmasohvat.html
Tuoterajaus
Tuotemerkki
 1. ANTTILAN VERHOOMO (1)
 2. Ermatiko (6)
 3. Fin-Soffat (2)
 4. Pohjanmaan (20)
 5. Rave Furniture (1)
 6. Rowico (1)
 7. Tenstar (3)
Leveys
 1. 205 cm (1)
 2. 209 cm (2)
 3. 210 cm (1)
 4. 215 cm (3)
 5. 216 cm (1)
Lisää... (15)
Korkeus
 1. 70 cm (1)
 2. 80 cm (3)
 3. 82 cm (3)
 4. 83 cm (3)
 5. 84 cm (1)
Lisää... (5)
Syvyys
 1. 135 cm (1)
 2. 180 cm (1)
 3. 193 cm (1)
 4. 200 cm (5)
 5. 205 cm (3)
Lisää... (14)

Kulmasohvat

Kulmasohva kotiin Kaluste-Kavereilta!

Kulmasohva kruunaa olohuoneen kuin olohuoneen. Kaluste-Kaverit on monipuolisesti palveleva huonekaluliike, joka tarjoaa kattavan valikoiman kalusteita. Liikkeemme sijaitsee Seinäjoella ja verkkokauppamme palvelee asiakkaita netissä ympäri vuorokauden. Tarjoamme nopeat ja mutkattomat toimitukset kaikkialle Suomeen.

Kulmasohva on näyttävä vaihtoehto olohuoneeseen. Se sopii erinomaisesti olohuoneeseen, jossa on runsaasti tilaa ja avaruutta. Suurikokoiset kulmasohvat tarjoavat istumatilaa usealle vieraalle tai perheenjäsenelle samanaikaisesti. Joihinkin malleihin on yhdistetty divaani, mikä mahdollistaa sohvalla oleskelun myös makuuasennossa.

Sohvan valinnassa kannattaa miettiä sen käyttötarkoitusta. Käytätkö sohvaa istuskeluun, makoiluun vai rentoutumiseen? Kulmasohva muuntuu moneen tarpeeseen: siinä voit istua televisiota katsellen, kirjaa lukien tai ystävän kanssa jutellen. Kun tyylikäs ulkonäkö yhdistyy käyttömukavuuteen, on sohvalla mukava istua ja se sopii harmonisesti myös muuhun sisustukseen.

Lue lisää

Laadukkaat kulmasohvat meiltä

Valikoimaamme kuuluvat parhaat suomalaiset huonekalut, joiden lisäksi olemme ottaneet myyntiin parhaita tuontikalusteita ympäri maailman. Meiltä saat laadukkaat kulmasohvat useilla eri verhoilulla. Useimmat mallit on saatavana joko kangas- tai nahkaverhoilulla ja useilla eri värivaihtoehdoilla. Parhaimmillaan voit valita jopa sadoista erilaisista verhoiluvaihtoehdoista. Sohvien rungot ovat kestävää puuta ja tyynyjen täytteet jämäkkää, hyvin muotonsa pitävää vanua tai vaahtomuovia.

Jotkin kulmasohvat toimitetaan yhdessä osassa ja toiset taas useassa erässä. Eri osat on helppo liittää yhteen, joten saat sohvan käyttöön nopeasti ja vaivattomasti. Jos kyseessä on moduulimalli, voit vapaasti rakentaa omaan kotiisi sopivan sohvan. Osalle sohvista on myönnetty jopa 20 vuoden takuu. Haluamme, että kulmasohvasta riittää iloa ja voit nauttia siitä mahdollisimman pitkään.

Kulmasohvatarjoukset

Kaluste-Kavereista saat parhaimmat kulmasohvatarjoukset. Hintamme ovat jo valmiiksi kilpailukykyiset, mutta sen lisäksi meillä on jatkuvasti erilaisia tarjouksia. Meillä korkea laatu ei tarkoita korkeaa hintaa, vaan meiltä saat paremman luokan sohvat edullisempaan hintaan. Asiantunteva henkilökuntamme tarjoaa hyvää asiakaspalvelua ja vastaa mielellään kysymyksiisi.

Uusimmat kulmakohvatarjoukset löydät sekä myymälästämme että kotisivuiltamme. Tutustu valikoimaan netissä tai tule käymään liikkeessämme! Kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat saatavilla myös liikkeestämme. Asioidessasi verkkokaupassamme voit tehdä ostokset kotonasi juuri silloin, kun sinulle sopii. Tarjoamme edulliset toimitukset yhteistyökumppaneidemme avulla ympäri Suomen.

 

Tuotteet 1-24 / 40

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 40

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top