Varastotuotteiden toimitus kotiin 1-5 arkipäivässä!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/makuuhuone/paadyt-yopoydat-ja-sailytys/sangynpaadyt.html
Tuoterajaus
Tuotemerkki
 1. Hiipakka (12)
 2. Hilding anders (5)
 3. Rowico (5)
 4. Tempur (4)
 5. Uness (2)
Leveys
 1. 120 cm (1)
 2. 125 cm (3)
 3. 140 cm (1)
 4. 160 cm (7)
 5. 161 cm (1)
Lisää... (9)
Korkeus
 1. cm (1)
 2. 104 cm (2)
 3. 105 cm (6)
 4. 115 cm (1)
 5. 117 cm (2)
Lisää... (5)
Syvyys
 1. 4 cm (12)
 2. 5 cm (4)
 3. 6 cm (2)
 4. 7 cm (2)
 5. 8 cm (6)
Lisää... (3)
Tuotesarja
 1. BLACK (12)

Sängynpäädyt

Kauniit sängynpäädyt Kaluste-Kavereilta!

Sängynpääty luo tyyliä makuuhuoneeseen. Se on helppo ja edullinen ratkaisu, kun haluat muuttaa makuuhuoneen ilmettä nopeasti! Tutustu kattavaan valikoimaamme verhoiltuihin ja puusta valmistettuihin päätyihin jotka soveltuvat hyvin yhteen erilaisten jenkkisänkyjen ja runkopatjojen kanssa ja tilaa edullisesti ja helposti uusi pääty verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Lue lisää

Minkälainen pääty sopisi makuuhuoneeseen?

Sängynpäädyn valinnassa kannatta huomioida sängyn leveys, sekä makuuhuoneen värimaailma. Verhoillut ja pehmustetut päädyt ovat mukavia esimerkiksi sängyllä istuttaessa ja niihin nojatessa, samalla verhoillut sänkypäädyt vaimentavat äänen kaikumista. Puusta ja kalustelevystä valmistetut päädyt ovat yleensä syvyydeltään pienempiä, sekä ne voidaa monesti asentaa myös kiinni seinään. Päätyihin on saatavilla monesti myös lisäosia, kuten hyllylevyjä tai valaisinlaitteita.

Sängynpäädyt jenkkisänkyihin ja runkopatjoihin netistä

Laajan mallistomme sängynpäädyt soveltuvat mainiosti runkopatjoihin, jenkkisänkyihin ja myös moottorisänkyihin. Suurimpaan osaan verhoiltuihin sängynpäätyihin on mahdollista kiinnittää jalat, jolloin päädyn korkeus saadaan sängylle sopivaksi, osa päädyistä on taas mahdollista kiinniittää runkopatjaan tai jenkkisängyn runkoon ruuveilla. Suosittujen Black päätyjen mukana toimitetaan myös raudat seinäkiinnitystä varten jolloin päädyn voi asentaa halutulle korkeudelle.

Sängynpäädyt edullisesti netistä

Parhaat päätytasrjoukset saat Kaluste-Kavereilta. Hintamme ovat valmiiksi kilpailukykyiset, mutta sen lisäksi meillä on jatkuvasti erilaisia tarjouksia. Verkkokaupastamme tuotteet löydät myös myymälästämme Seinäjoelta, joten voit tutustua valikoimaan paikan päällä ja tilata haluamasi tuotteet helposti kotisohvalta.

 

Tuotteet 1-24 / 38

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 38

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top