Varastotuotteiden toimitus kotiin 1-5 arkipäivässä!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/makuuhuone/sangyt-ja-patjat/runkopatjat.html
Tuoterajaus
Kategoria
 1. Erikoispitkät runkopatjat (6)
Tuotemerkki
 1. Hilding anders (12)
 2. Rave Furniture (1)
 3. Tempur (4)
 4. Uness (5)
Leveys
 1. 80 cm (7)
 2. 90 cm (9)
 3. 105 cm (1)
 4. 120 cm (8)
 5. 140 cm (3)
 6. 160 cm (11)
 7. 180 cm (9)
Korkeus
 1. 45 cm (2)
 2. 47 cm (3)
 3. 50 cm (2)
 4. 53 cm (4)
 5. 54 cm (9)
Lisää... (8)
Syvyys
 1. 200 cm (42)
 2. 210 cm (3)
 3. 220 cm (3)

Runkopatjat

Runkopatja - valikoimastamme jokaisen makuun sopivat

Olisiko aika hankkia uusi runkopatja? Kaluste-Kaverit on monipuolinen huonekaluliike, jonka myymälä palvelee Seinäjoella ja verkkokauppa netissä. Tarjoamme nopeat ja mutkattomat toimitukset kaikkialle Suomeen.

Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia runkopatjoja. Tarjolla on erikokoisia ja -hintaisia vaihtoehtoja, joista löytyy sopiva jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Runkopatjojen leveydet vaihtelevat 80 cm:n ja 160 cm:n välillä, joten meiltä löytyy sopivia sänkyjä sekä yhdelle että kahdelle hengelle.

Runkopatja voi olla joko jämäkkä tai myötäilevä – mallistostamme löytyy molempia. Valitse sopiva sängyn kovuus vartalosi ja omien mieltymystesi mukaan. Suosittelemme jämäköitä malleja erityisesti painavammille nukkujille. Aina-patjojen valmistaja myöntää pehmusteelle jopa 10 vuoden painamattomuustakuun. Takuu kattaa patjassa näkyvät ja pysyvät yli 2 cm:n painaumat.

Lue lisää

Runkopatja on käyttövalmis sänky, kun jalat on kiinnitetty paikoilleen. Runkopatjan seuraksi kannattaa hankkia petauspatja, joka tekee nukkumisesta mukavampaa. Joissakin malleissa petauspatja sisältyy hintaan, toisissa taas se pitää ostaa erikseen. Osa petauspatjoista on varustettu irrotettavalla, vesipestävällä päällisellä, mikä tekee patjan puhtaanapidosta helppoa. Viimeistele runkopatja tyylikkäällä sängynpäädyllä, joka tekee sängyssä lukemisesta tai television katselusta miellyttävää. Myymme sängynpäädyt erikseen.

Sänky on yksi kodin tärkeimmistä huonekaluista, joten sen valinnassa kannattaa olla huolellinen. Hyvä runkopatja tukee sopivasti ja siinä on mukava nukkua. Uni ja sen laatu vaikuttavat jokapäiväiseen arkeemme ja hyvinvointiimme. Kun nukut riittävästi, on sinulla paremmat lähtökohdat nauttia päivästä ja jaksaa arkiaskareiden parissa. Kun sänky on mukava ja ergonominen, voit aloittaa jokaisen päivän miellyttävästi ja nukahtaa päivän päätteeksi tyytyväisenä.

Runkopatjat netistä

Samat tuotteet löytyvät sekä myymälästämme että verkkokaupastamme. Vaivattomin tapa on hankkia runkopatjat netistä, jolloin voit tehdä ostokset vaikka kotisohvalta käsin. Verkkokauppamme on avoinna ympäri vuorokauden, joten voit tutustua tuotteisiimme ja tehdä ostoksia juuri silloin, kun sinulle sopii. Kun tilaat runkopatjat netistä, toimitamme ne luotettavasti ja edullisesti kaikkialle Suomeen.

Runkopatjatarjoukset

Kaluste-Kavereista saat parhaimmat runkopatjatarjoukset. Hintamme ovat jo valmiiksi kilpailukykyiset, mutta sen lisäksi meillä on jatkuvasti erilaisia tarjouksia. Meillä korkea laatu ei tarkoita korkeaa hintaa, vaan myymme paremman luokan sängyt edullisemmin.

Katso myös valikoimamme muut sängyt, kuten perinteiset puusängyt ja suositut jenkkisängyt!

Uusimmat runkopatjatarjoukset löydät sekä myymälästämme että kotisivuiltamme. Tervetuloa ostoksille!

 

Tuotteet 1-24 / 48

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 48

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top