Imainen toimitus kotiovelle yli 400€ verkkokauppatilauksiin - Voimassa vain tänään 18.5.

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/makuuhuone/sangyt-ja-patjat/joustinpatjat.html
Tuoterajaus
Tuotemerkki
  1. Hilding anders (8)
Leveys
  1. 80 cm (6)
  2. 90 cm (4)
  3. 120 cm (1)
  4. 140 cm (1)
Korkeus
  1. 17 cm (4)
  2. 18 cm (2)
  3. 21 cm (4)
  4. 24 cm (2)
Syvyys
  1. 200 cm (12)

Joustinpatjat

Hyvät yöunet hyvällä patjalla

Laadukas ja mukava patja on kannattava sijoitus. Huonosti nukuttu yö voi johtua vääränlaisesta patjasta, joka ei tue nukkujan vartaloa tarpeeksi hyvin. Sen sijaan hyvällä patjalla nukuttu yö auttaa heräämään pirteänä seuraavaan päivään. Kaluste-Kavereilta löydät korkealaatuisia joustinpatjoja edulliseen hintaan. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva patja.

Lue lisää

Pussijousitus

Patjan pussijousitus tarjoaa tukea juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Omiin pusseihinsa sijoitetut jouset myötäilevät kehon muotoja tarkasti ja toisistaan riippumatta.

Vyöhykejousitus

Myötäilevä 5-jousitusjärjestelmä joustaa sopivasti hartioiden kohdalta ja ehkäisee lantion liiallisen vajoamisen patjaan. Joustinpatja on jaettu viiteen eri vyöhykkeeseen. Näistä vyöhykkeistä kaksi on kovempia ja kolme pehmeämpiä.

Patjat edullisesti netistä

Parhaat patjatarjoukset saat Kaluste-Kavereilta. Hintamme ovat valmiiksi kilpailukykyiset, mutta sen lisäksi meillä on jatkuvasti erilaisia tarjouksia. Verkkokaupastamme löydät samat tuotteet kuin myymälästämme. Voit siis tutustua valikoimaan paikan päällä ja tilata haluamasi tuotteet nettikaupastamme kotona.

 

12 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

12 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top