Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/projektimyynti.html

Palveleva yritys- ja projektimyynti

Kaipaako yrityksesi kausteita? Saavuit juuri oikeaan paikkaan! Kaluste-Kavereilta löydät valtavan valikoiman tyylikkäitä ja kestäviä kalusteita erilaisiin tiloihin ja tyyleihin. Olet sitten kalustamassa Lapin loma-asuntoa, hotellihuoneita, kahvilaa tai ravintolaa niin ota yhteyttä palvelevaan yritysmyyntiimme - autamme mielellämme suunnittelemaan ja toteuttamaan sisustuksen tarpeittesi mukaan! Laskemme aina yritysasiakkaille yksilöidyn tarjouksen.

Ota yhteyttä meihin:

shop(at)kalustekaverit.fi

044-2356859

Nopea palvelu

Kaluste- Kavereilta saat nopeaa palvelua. Vastaamme tarjouspyyntöihin arkisin 24 tunnin sisällä.

Nopea toimitus, myös asennuspalvelu

Varastotuotteet pystymme toimitamaan todella nopeasti ympäri Suomen. Halutessa toimitamme kaikki valmiiksi koottuna ja paikoilleen kannettuna.

Isoille ja pienille yrityksille

Toimimme joustavasti sekä isojen että pienien yritysten kanssa. Olemme kalustaneet useita loma-asuntoja, hoivakoteja, ravintoloita, toimistoja ym.

Yrityksesi tarpeiden mukaan

Palveluun kuuluu kohteeseen yhdessä räätälöity kalustus-kokonaisuuden suunnittelu

Monipuolinen valikoima

Laaja ja laadukas tuotevalikoima . Tuotteita on saatavilla myös omilla mitoilla ja -ominaisuuksilla asiakkaan tarpeiden mukaisesti!

Joustavat maksutavat ja edulliset hinnat

Tarjoamme joustavat maksuvaihtoehdot: Svea ja Klarna yrityslaksu sekä helppo verkkolaskutus. Teemme yrityksille aina räätälöidyn tarjouksen.

 

Ruokaliuryhmät

Tyylikkäät ruokailutila- ja ravintolakalustet

Meiltä löydät ravintolakalusteet jokaiseen tyyliin ja tilaan. Ruokapöydät ja tuolit valikoimassamme on runsaasti vaihtoehtoja niin värin, mittojen kuin materiaalinkin suhteen. Mallistomme pöytiä ja tuoleja voit yhdistellä oman makusi mukaan! Etsitpä sitten kalusteita ravintolaan, kahvilaan tai loma-asuntoihin- löydät Kaluste-Kavereilta kaiken tarvittavan.

Sängyt ja patjat

Parasta nukkumamukavuutta upealla tyylillä

Luo tyylikäs ja rauhaisa hotellihuoneen tai majoitustilojen sisustus kalusteillamme. Tyylikäs ja hyvä sänky on yksi tärkeimmistä hotellikalusteista. Löydät runsaasti erilaisia vaihtoehtoja monipuolisesta sängyt - valikoimastamme. Kauttamme saat myös erikoismittaiset runko- ja jenkkisängyt!

Toimistokalusteet

Viihtyisän toimiston ja työhuoneen sisustus

Kestävät ja tyylikkäät työtuolit sekä -pöydät takaavat ergonomisen työskentelyn niin kotitoimistossa kun isommissakin toimistoissa. Valikoimistamme löydät ison valikoiman erilaisia työpöytiä, sähköpöytia, hyllyjä, kaappeja, toimistotuoleja ja satulatuoleja. Pöydät onnistuvat tietenkin myös omien mittojen mukaan!

Oleskelutilat

Kutsuvat oleskelu sekä loungetilat

Mallistomme sohvilla, nojatuoleilla, matoilla ja sisustustuotteilla teet loma-asuntosi tai yrityksesi aula- ja oleskelutiloista viihtyisän. Tilan, missä niin majoittujien kuin henkilökunnan on mukava viettää aikaansa kauniissa ympäristössä. Valikoimistamme löydät monipuolisesti vaihtoehtoja eri tyylisiin ja kokoisiin tiloihin. Ota yhteyttä - autamme mielellämme suunnittelussa ja kalusteiden valinnassa.

Back to top