Imainen toimitus kotiovelle yli 400€ verkkokauppatilauksiin - Voimassa vain tänään 18.5.

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/olohuone/tv-tasot-ja-sailytys/tv-tasot.html
Tuoterajaus
Tuotemerkki
 1. byNIEMI (4)
 2. Hans K (1)
 3. Hiipakka (90)
 4. House Nordic (2)
 5. Kiteen (2)
Lisää... (4)
Leveys
 1. 82,5 cm (1)
 2. 100 cm (9)
 3. 118,5 cm (3)
 4. 119 cm (1)
 5. 130 cm (1)
Lisää... (21)
Korkeus
 1. 36 cm (1)
 2. 45 cm (1)
 3. 46 cm (2)
 4. 47,5 cm (1)
 5. 49 cm (1)
Lisää... (15)
Syvyys
 1. 36 cm (2)
 2. 39 cm (1)
 3. 39,7 cm (2)
 4. 40 cm (29)
 5. 41 cm (7)
Lisää... (5)
Tuotesarja
 1. Anton (19)
 2. Gustav (1)
 3. Haddington (1)
 4. Niklas (5)
 5. Notte (2)
Lisää... (4)

TV-tasot

TV-taso - viihdekeskuksen katseenkääntäjä

TV-taso oli voi olla viihde-elektroniikkaa korostava katseenvangitsija tai yksinkertainen ja huomaamaton. Kaluste-Kaverit tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita kalusteita, jotka tekevät kodin sisustuksesta täydellisen.

TV-taso on kodin viihdekeskuksen keskeinen elementti. Se tuo viihde-elektroniikan tyylikkäästi esiin siten, että televisiosi pääsee oikeuksiinsa. Sen ympärille saat sijoitettua, pelikonsolin, kotiteatterin, kaiuttimet ja muut medialaitteet järkevästi, jotta niiden käyttö olisi mahdollisimman helppoa. Kun säilytät kaukosäädintä sille tarkoitetussa tilassa, on se aina tallessa ja nopeasti löydettävissä. Mikälli olet etsimässä korkeampia tv-tasoja, niin tutustu myös monipuoliseen senkki valikoimaamme!

Lue lisää

TV-tason avulla laitteet ja niiden johdot on helppo järjestää siististi ja tyylikkäästi. Monissa tv-tasoissa on laitetilan takana aukko tai johtokouru, jotka pitävät johdot yhdessä ja järjestyksessä. Johdot kannattaa pitää poissa silmistä, sillä silloin ne eivät ole tiellä liikkuessa ja kompastumisen vaara pienenee. Piilossa olevat johdot eivät kerää pölyä eivätkä pilaa elokuvaelämystä.

Jos kalusteiden kokoaminen vie liikaa aikaa tai aiheuttaa päänvaivaa, me kokoamme ne puolestasi. Valmiiksi koottu tv-taso on heti käyttövalmis – sinun tarvitsee vain sijoittaa se haluamaasi paikkaan asunnossasi. Joustavan palvelun ja kilpailukykyisten hintojen vuoksi yhä useammat valitsevat meidät huonekalujen toimittajakseen.

TV-tasot helposti verkkokaupastamme

Liikkeen lisäksi TV-tasot ovat esillä verkkokaupassamme, jossa voit tehdä ostoksia vaikka kotisohvaltasi käsin. Voit asioida verkkokaupassa juuri silloin, kun sinulle sopii, sillä se on avoinna ympäri vuorokauden. Yhteistyökumppaneidemme avulla toimitamme TV-tasot edullisesti ja vaivattomasti kaikkialle Suomeen.

Monipuolinen valikoima TV-tasoja

Meiltä löytyy sopivia TV-tasoja jokaiseen makuun ja sisustukseen. Monipuolisen valikoiman lisäksi tarjoamme hyvää ja yksilöllistä asiakaspalvelua. Myyjillämme on vuosien kokemus huonekalualalta, ja he ovat valmiina palvelemaan juuri sinua. Kaikki tuotteemme on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista, kuten eri tavoin käsitellyistä puulajeista sekä mdf- ja mfc-levystä.

TV-tasoja on saatavana useissa eri väreissä ja ko’oissa. Sopisiko tilaan valkoinen, puunvärinen vai musta taso? Se voi olla tyyliltään klassisen ajaton, virtaviivaisen moderni, koristeellisen romanttinen tai pelkistetyn yksinkertainen. Jos kaipaat avaruutta tai kaappien takana olevaa säilytystilaa, meiltä löytyvät toimivat ratkaisut. Autamme mielellämme sopivien tv-tasojen löytämisessä ja annamme ehdotuksia eri vaihtoehdoista.

 

Tuotteet 1-24 / 134

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 134

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top