KesäALE - Toimitukset varastotuotteille 2-6 arkipäivässä

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/olohuone/sohvat/2-istuttavat-sohvat.html

2-istuttavat sohvat

Löydä sinulle sopiva kahdenistuttava sohva

Kahden hengen sohva on kotien kestosuosikki ja yksi olohuoneen tärkeimmistä kalusteista. Ladukkaalla sohvalla on mukava istua ja viettää aikaa. Moniin sohvamalleihin on useita eri värivaihtoehtoja, joten meiltä saat juuri sinun kotisi sisutukseen sopivan sohvan. Tutustu laajaan ja jatkuvasti uusiutuvaan sohvavalikoimaan ja tilaa uusi kaunis sohva Kaluste-Kaverien verkkokaupasta. Me toimitamme sohvan edullisesti kotiisi!

Lue lisää

2-istuttavat sohvat jokaiseen makuun

Kaluste-Kaverien sohvavalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva 2 hengen sohva. Kahden istuttava sohva on erinomainen ratkaisu olohuoneeseen, kotiin tai mökille. Meillä on laaja valikoima niin kangassohvia kuin nahkasohviakin. Suuri osa sohvistamme valmistetaan räätälöitynä asiakkaan toiveiden mukaan. Räätälöityihin sohviin löytyy lukematonmäärä eri verhoilumateriaaleja ja värejä.

Laadukas sohva kestää käytössä kauan

Uutta sohvaa ei hankita kotiin joka vuosi. Siksi sohvaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota laadukkaaseen kankaaseen ja pehmustemateriaaleihin. Esimerkiksi kaikissa Pohjanmaan kalusteen, Finsoffien, Softkalusteen ja Raven valmistamissa sohvissa materiaalit ovat hyvin kestäviä, joten ne kestävät käytössä jopa vuosikymmeniä.

Valitse sohva käyttötarkoituksen mukaan

Sohvaa valitessa on hyvä miettiä, minkälaiseen käyttötarkoitukseen se on tulossa. Onko sohva enemmän ruudun katsomista vai seurustelua varten? Istutaanko siinä pitkiä vai lyhyitä aikoja? Yöpyvätkö vieraat usein, ja tarvitsetko siksi vuodesohvaa?

Samalla on hyvä miettiä myös, mitä muita huonekaluja tarvitset sohvan ympärille. Nojatuolit, rahit ja tietysti sohvapöytä ovat myöskin tärkeä osa olohuoneen sisustusta.

Pidennä sohvan käyttöikää oikeanlaisella hoidolla

Hoitamalla sohvaasi oikein saat sen pysymään kunnossa ja hyvän näköisenä pidempään. Kangasverhoiluille sohville kannattaa uutena suihkuttaa verhoilusuoja. Verhoilusuoja estää tahran imeytymisen sohvan verhoilukankaan kuituihin. Niinpä vahingon sattuessa likatahra lähtee helpommin pois. Nahkasohville löytyy myös omat hoitoaineet, joiden avulla nahka pysyy pidempään pehmeänä ja uuden näköisenä. Kaluste-Kaverit verkkokaupasta löydät kaikki tarvittavat hoito- ja suoja-aineet kangas- ja nahkasohville.

Tilaa uusi sohva netistä vaivatta kotiovellesi

Sohvan ostaminen on helppoa kalustekaverit.fi-verkkokaupassa. Valitse itsellesi sopiva kahdenistuttava sohva ja me toimitamme sen edullisesti kotiisi. Varastossa olevat sohvat toimitamme 2-4 arkipäivässä. Asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyt sohvat toimitetaan noin 4-5 viikossa. Paras sohvatarjous löytyy meiltä!

 

16 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

16 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top