Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/olohuone/sohvat/sohvakalustot.html
Tuoterajaus
Tuotemerkki
 1. Ermatiko (1)
 2. Fin-Soffat (2)
 3. Pohjanmaan (8)
 4. Soft-Kaluste (3)
 5. Tenstar (1)

Sohvakalustot

Sohvakalustot kotiinkuljetuksella edullisesti

Kun valintasi on sohvakalusto, olet yhtenäisen tyylikokonaisuuden äärellä. Sohvakalusto luo miellyttävän kokonaisuuden tilaan kuin tilaan. Kaluste-Kaverien kattavasta valikoimasta laadukkaita sohvakalustoja valitset helposti mieleisesi, saatpa vieläpä sohvakalustot kotiinkuljetuksella, edullisesti. Huonekaluliike Kaluste-Kaverit sijaitsee Seinäjoen Rengastiellä. Helpon löydettävyyden ja runsaan paikoitustilan ansiosta meille on helppo tulla tarkastelemaan sohvakalustoja paikanpäälle. Olemme toisaalta panostaneet verkkokauppamme toimivuuteen ja turvallisuuteen, joten ostoksien tekeminen on täälläkin helppoa. Myymme sohvakalustot kotiinkuljetuksella edullisesti - tutustu ja tilaa!

Lue lisää

Miksi valita sohvakalusto Kaluste-Kavereilta?

 • Laadukkaat sohvakalustot
 • Miellyttävä istuinmuotoilu
 • Edullinen hinta
 • Ystävällinen asiakaspalvelu
 • Helppotoiminen verkkokauppa
 • Kotiinkuljetuspalvelu tuo ostokset perille
 • Toimitukset ympäri Suomen

Laajasta valikoimastamme eri verhoiluvaihtoehdoilla

Laajasta sohvakalustovalikoimastamme muotoilet mieleisesi erilaisilla verhoiluvaihtoehdoilla. Esimerkiksi kestävästä Soft Antique -nahkaverhoilusta löytyy useita hauskoja värivaihtoehtoja. Soft Antique -nahassa pinta on läpivärjätty ja viimeistelty suojaavalla värikerroksilla. Elävyyttä pintaan tuo painettu kuviointi. Valitse väri harmonisesti muuhun sisustukseen sopivaksi tai tee sohvakalustosta näyttävä korostuselementti leikittelemällä värivaihtoehdoilla. Rakenna mieleisesi sohvakalustokokonaisuus useilla verhoiluvaihtoehdoillamme!

Vinkkejä sohvakalustolla sisustamiseen

Kaikki valikoimamme sohvakalustot ovat laadukkaita ja viimeisteltyjä huonekaluja, joten sisustaminen sujuu niillä leppoisasti. Valittavanasi on useita muotoilultaan, materiaaleiltaan ja verhoilultaan erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla rakennat mieleisesi sisutuksen varmalla otteella. Kun puntaroit erilaisten sohvakalustomallien välillä, kannattaa kuitenkin pariin perusasiaan kiinnittää huomioita. Ennen kaikkea, mitoita sohvakalustosi mittasuhteiltaan tilaan sopivaksi. Massiivinen ja jämäkkä sohvakalusto ei välttämättä sovellu aivan pieneen tilaan, vaan parempi vaihtoehto voisi olla jokin rakenteeltaan tai värimaailmaltaan kevyempi sohvakalusto. Väreillä ja materiaaleilla saa paljon aikaan ja niiden avulla pääset toivottuun tunnelmaan.

Täydennä sohvakalustoasi valloittavalla sohvapöydällä

Kaluste-Kavereiden sohvapöydillä viimeistelet sohvakalustoryhmän toimivaksi ja näyttäväksi kokonaisuudeksi. Tutustu mallistoomme ja tilaa kaikki kerralla - näin pidät parhaiten ilmeen yhtenäisenä, etkä ajaudu tyylien sillisalaattiin

Tilaa sohvakalusto kotiisi Kaluste-Kavereilta

Mietityttääkö sohvakaluston kotiinkuljetus? Kaluste-Kaverit auttaa sohvakaluston kotiinkuljetuksessa, joten voit tilata juuri sellaisen sohvakaluston kuin haluat. Tuotteen lisätiedot-kohdasta saat osviittaa toimitusajoista. Kassalle siirtyessäsi valittavanasi on kaksi eri vaihtoehtoa, joko kuljetus ulko-ovelle tai kuljetus huoneiston sisälle saakka. Kotiinkuljetuspalvelun tilaaminen käy siis helposti tilauksen edetessä. Tilaa sohvakalustot kotiinkuljetuksella edullisesti Kaluste-Kavereilta! Voit tietenkin noutaa tuotteet myös huonekalumyymälästämme.

 

15 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

15 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top