Imainen toimitus kotiovelle yli 400€ verkkokauppatilauksiin - Voimassa vain tänään 18.5.

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/olohuone/nojatuolit-ja-rahit/nojatuolit.html
Tuoterajaus
Tuotemerkki
 1. Ermatiko (2)
 2. Hjort Knudsen (3)
 3. House Nordic (5)
 4. Omset (4)
 5. Pohjanmaan (8)
Lisää... (4)
Leveys
 1. 57 cm (1)
 2. 61 cm (2)
 3. 63 cm (1)
 4. 66 cm (4)
 5. 67 cm (4)
Lisää... (15)
Korkeus
 1. 56 cm (1)
 2. 70 cm (1)
 3. 72 cm (1)
 4. 73 cm (1)
 5. 74 cm (3)
Lisää... (19)
Syvyys
 1. 62 cm (1)
 2. 65 cm (1)
 3. 67 cm (1)
 4. 69 cm (1)
 5. 70 cm (1)
Lisää... (14)

Nojatuolit

Nojatuoli kätevästi netistä

Rohkeaa ilottelua, rauhallista rentoilua vai tyylikkään linjakasta? Millainen on Sinun unelmiesi nojatuoli? Kaluste-Kaverien kattavasta valikoimasata erilaisia nojatuoleja ja lepotuoleja löydät varmasti mieleisesi lekottelulinnan. Nojatuoleissamme levähdät mukavasti lehden ääressä, tilaamalla nojatuoleja kaksin kappalein, pääset kaverin kanssa istahtamaan ja kertaamaan kaikki kuulumiset. Tilaa nojatuoli kätevästi netistä tai tule istahtelemaan Seinäjoen Rengastielle hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Olemme panostaneet verkkokauppamme toimivuuteen ja turvallisuuteen, joten nojatuolin tilaaminen netistä on tehty mahdollisimman vaivattomaksi. Tutustu myös edullisiin nojatuolitarjouksiimme ja tilaa mukavuutta alennetuin hinnoin!

Lue lisää

Miksi tilata juuri Kaluste-Kavereilta

 • Edulliset nojatuolit, myös tarjoushinnoin
 • Viimeistellyt ja laadukkaat nojatuolit
 • Sujuva kotiinkuljetuspalvelu
 • Kasauspalvelu tarpeen mukaan
 • Toimitukset ympäri Suomen
 • Kiireetön asiakaspalvelu

Tyylikkäät ja mukavat nojatuolit valikoimastamme

Kaluste-Kaverien laaja valikoima kattaa nojatuoleja ja lepotuoleja moneen makuun ja sisutustyyliin. Nojatuolivalikoimamme mukavuus syntyy monesta asiasta; silmää miellyttävästä harmoniasta, helppohoitoisuudesta ja muotoilusta.

Yli 30 vuoden kokemus huonekalualalta tarkoittaa kestävää toimintaa, niin asiakaspalvelussa kuin tuotteidemme osalta. Pitkäaikainen toimintamme nojatuolien ja lepotuolien myynnistä nojaa vahvasti laatuun ja ajantasaiseen tuotevalikoimaan. Myymme nojatuoleja, jotka seurailevat sisutustrendejä, mutta joissa on aina ripaus ajattomuutta, jolloin ostopäätös kantaa aikaa. Tyylikkäät ja mukavat nojatuolit löydät kätevästi kauttamme - tutustu ja tilaa laatua!

Vinkkejä nojatuolilla sisustamiseen

Valitse mieleisesi, valintaasi helpottaa, kun tiedät värimaailman minne suunnata. Myös tummuus ja vaaleuden aste kannattaa pohtia. Nojatuoli voi olla harmonisessa linjassa muun sisutuksen kanssa, tai yllättää hauskana yksittäisenä elementtinä. Aina ei tarvitse myöskään pidättäytyä varmoissa valinnoissa, vaan väreillä ja materiaaleilla voi myös leikitellä. Persoonallinen ja kodikas ilme syntyy kun lisäät huonekaluja harkiten, mutta iloitellen. On hyvä myös muistaa, että sisustaminen tilakoon mukaan luo rauhallisemman vaikutelman. Pieneen tilaan ei kannatakaan ahtaa massiivista ja raskaanoloista nojatuolia, vaan nojatuolin sirous ja keveys luovat tällaisessa huoneessa miellyttävämmän vaikutelman. Jämäkkä ja kookas nojatuoli onkin paremmin tilavan tilan katseenvangitsija. Tilaamalla nojatuolille parin, oleskelu muuttuu vieläkin viihtyisämmäksi. Nojatuoli täydentää mukavasti myös erilaisia sohvaryhmiä ja sohvapöytiä, joita valikoimaamme myös kuuluu.

Tilaa nojatuoli Kalustekavereilta kotiinkuljetuksella

Toimitamme kaikki huonekalut sohvapöydistä nojatuoleihin ympäri Suomen, joten voit rauhassa tutustu tarjontaamme ja tilata mukavampaa istahdeltavaa alle. Tilaa nojatuoli kotiinkuljetuksella ja säästyt vaivalta, näet kunkin huonekalun toimitusajan tuotteen lisätiedoista. Kassalla voit valita toimituksen ulko-ovelle tai suoraan sisälle kannettuna. Huonekaluketjuihin kuulumaton Kaluste-Kaveri Oy toimii ketterästi asiakkaan eduksi. Nojatuoli netistä – olemme tehneet sen helpoksi ja turvalliseksi!

 

Tuotteet 1-24 / 40

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 40

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top