KesäALE - Toimitukset varastotuotteille 2-6 arkipäivässä

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/keittio/poydat.html
Tuoterajaus
Kategoria
 1. Pyöreät ruokapöydät (53)
 2. Lankkupöydät (76)
 3. Tammipöydät (83)
 4. Jatkettavat ruokapöydät (63)
Tuotemerkki
 1. Hans K (11)
 2. House Nordic (9)
 3. Pohjanmaan (22)
 4. Rowico (129)
 5. Tenstar (4)
 6. VILBEL (45)
Leveys
 1. 120+45 cm (1)
 2. 45 cm (2)
 3. 50 cm (6)
 4. 70 cm (1)
 5. 80 cm (3)
Lisää... (24)
Korkeus
 1. cm (4)
 2. 4 cm (2)
 3. 11 cm (2)
 4. 74 cm (46)
 5. 74,5 cm (2)
Lisää... (4)
Syvyys
 1. 70 cm (1)
 2. 75 cm (3)
 3. 80 cm (7)
 4. 85 cm (3)
 5. 87 cm (1)
Lisää... (17)
Tuotesarja
 1. Carradale (28)
 2. Filippa (18)
 3. Fred (7)
 4. Yumi (12)

Ruokapöydät

Ruokapöydät koteihin myy Kaluste-Kaverit

Ruokapöytä on keittiön ja ruokailutilan tärkein, hallitsevin sekä myös näkyvin kaluste. Seinäjokelaiselta Kaluste-Kavereilta saat laadukkaat ruokapöydät aina oikeaan hintaan. Meillä on tarjolla laaja valikoima erilaisia ruokapöytiä jotka voit kätevästi tilata vaikkapa toimitettuna suoraan kotiovellesi asti. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas joten Kaluste-Kavereilta saat aina ystävällistä, sujuvaa ja edullista palvelua. Tutustu siis tarjontaamme ja valitse kotiisi sopiva ruokapöytä joka ilahduttaa ja kestää vuosikausia. Laajasta valikoimistamme löydät myös erilaisia lankkupöytiä, tammipöytiä ja pyöreitä ruokapöytiä. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota valikoimassamme olevien kalusteidemme kestävyyteen, laadukkuuteen sekä luonnollisesti myös erinomaiseen käytettävyyteen. Myös tilatessasi kalusteet verkkokaupastamme voit olla vakuuttunut siitä, että ne ovat materiaaleiltaan korkealaatuisia ja kestäviä sekä tyylikkäitä ja käytännöllisiä. Katso samalla myös ruokapöydän tuoli vaihtoehtomme! Liikkeemme sijaitsee Seinäjoella, mutta verkkokauppamme palvelee asiakkaita ympäri Suomen, kaikkina vuorokauden aikoina.

Lue lisää

Pyöreät ruokapöydät verkkokaupasta

Pyöreä ruokapöytä tuo mukavasti kontrastia usein neliskanttisiin ruokailutiloihin ja se toimiikin sisustuksessa kauniina katseenvangitsijana. Ovaalit ja pyöreät pöydät toimivat hyvin tiloissa missä on esimerkiksi useampia oviaukkoja tehden tilasta toimivamman ja yhtenäisen. Tutustu Kaverien kattavaan valikoimaan, meiltä löytdät pyöreät tammipöydät ja koivupöydät eri väreissä ja monessa eri koossa!

Laadukkaat pöydät Kaluste-Kavereilta

Monipuolisesta mallistostamme löydät paljon laadukkaita ja upeita ruokapöytiä edulliseen hintaan. Tarjolla on paljon erityylisiä, erimallisia ja erikokoisia ruokapöytämalleja, joista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiselle, myös vaativammankin maun omaavalle. Tutustu ja inspiroidu laajasta valikoimastamme. Materiaali- ja värivalinnoilla saat sisustuksessa paljon aikaan. Valitse vaikkapa mustapetsattu, valkoinen, vintage harmaa,koivu, tammi tai akaasia, puu- tai kromijaloilla ja rakenna ruokailutilastasi ihan oman näköisesi kokonaisuus, sillä juuri siten siitä tulee paras paikka. Laadukkaat ja käytännölliset ruokapöydät Seinäjoen seudulla löydät tietysti Kaluste-Kavereilta. Tutustu samalla myös laajaan tuoli mallistoomme, josta läydät yli 200 erilaista vaihtoehtoa!

Ruokapöydät kätevästi netistä

Oletpa sitten sisustamassa opiskelija-asuntoa, ensimmäistä kotiasi tai uuden omakotitalosi ruokasalia, meiltä löydät taatusti mieleisen ruokapöydän. Meiltä saat ruokapöydät myös kätevästi ja helposti netistä. Ketjuihin kuulumattomana niin sanottuna ”villinä liikkeenä” pystymme aina erittäin joustavaan palveluun ja kilpailukykyisiin hintoihin. Niin haluttaessa me myös kasaamme ruokapöydät käyttövalmiiksi ja niin sinun ei tarvitse muuta kuin aloittaa heti uuden pöydän käyttäminen. Muistathan että Kaluste-Kavereilla on myös edullinen ja hyvä kuljetuspalvelu. Toimitamme huonekalut vain luotettavien ja ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme avulla vaivattomasti ja varmasti koko Suomen alueelle. Tutustu ja tilaa jo tänään itsellesi tai vaikka lahjaksi uusi ihana ruokapöytä. Tai ota yhteyttä hyvän palvelun Kaluste-Kavereihin ja kysy lisää ruokapöydistä ja ruokaryhmistä tai edullisesta huonekalujen kuljetuspalvelustamme!

 

Tuotteet 1-24 / 220

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 220

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top