Varastotuotteiden toimitus kotiin 1-5 arkipäivässä!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/tyohuone/sahkopoydat.html

Sähköpöydät

Sähköpöydät netistä ja Seinäjoen liikkeestä!

Sähkötoimiset säätöpöydät parantavat merkittävästi työergonomiaa, se kuuluukin merkittävänä osana työhyvinvointiin. Sähköpöydät antavat mahdollisuuden muuttaa työasentoa päivän aikana, säätöpöydän avulla voit välillä työskennellä seisaaltaan, normaalilla toimistotuolilla tai vaikka satulatuolilla. Toimistotyötä tehdään perinteisesti vain istualtaan, jolloin on suuri mahdollisuus altistua niska- ja hartiaseudun terveysongelmille. Säätöpöydän ansiosta saat päivittäin kevyttä liikuntaa, kun teet välillä töitä myös seisaaltaan.

Sähköpöytien ominaisuuksia.

Sähköpöytiä on monenlaisia ja kokoisia. Valikoimistamme löydät suoralla kannella olevia pöytiä ja kulmamallisia työpöytiä. Kaikissa myymissämme sähköpöydissä on hiljaiset ja kestävät moottorit, portaattomalla korkeus-säädöllä tietenkin. Vakiomallien lisäksi kauttamme saa myös erikoismittaiset ja väriset työpöydät, ota tällöin yhteys asiakaspalveluumme, etsitään yhdessä juuri teidän tarpeisiin sopiva sähköpöytä.

Konttorikalusteet edullisesti.

Kaluste-Kaverit toimittaa konttorikalusteet myös isompiinkin kohteisiin, myös tarvittaesa paikalleen asennettuna. Konttorikaluste valikoimastamme löydät kattavan valikoiman työtuoleja ja muita konttorikalusteita. Tutustu valikoimaamme rauhassa ja kysy lisää asiakaspalvelustamme tarvittaessa.

10 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

10 nimike(ttä)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top