Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/tietoa-yrityksesta.html

Kaluste-Kaverit

Reilua kalustekauppaa Seinäjoella jo yli 35-vuotta

Seinäjoen myymälä

Rengastie 4 B
60120 Seinäjoki
(06) 414 9600
info(at)kalustekaverit.fi

Verkkokaupan asiakaspalvelu

shop@kalustekaverit.fi
044 235 68 59

Aukioloajat

Ma-Pe: 10-18
La: 10-15
Su: suljettu

 

Historia

Helmikuussa 1983 perustettu perheyritys avasi uusiin 600 m2 tiloihin Kaluste-Kaverien huonekalumyymälän, heti alusta alkaen valikoimissa oli kaikki kodin huonekalut. Erityisesti keskityttiin hyvään ja nopeaan palveluun, yhdistettynä kilpailukykyisiin hintoihin ja laadukkaisiin huonekaluihin! Nämä ovat toimintamme kulmakiviä edelleen yli 30 vuotta myöhemmin. Valikoiman ja kysynnän kasvaessa Nurmossa olevia tiloja laajennettiin vuosien varrella kahteenkin kertaan.

Lokakuussa 2007 vanhojen tilojen käydessä pieneksi, Kaluste–Kaverit muutti uusiin isompiin tiloihin Seinäjoen Rengastielle. Myymälässämme on tällä hetkellä tilaa noin 3000 m2 ja valikoimissa edelleen parhaat kotimaiset huonekalut, unohtamatta parhaita tuontikalusteita ympäri maailman.

Vuonna 2015 joulukuussa Kaluste-Kaverit avasi verkkokaupan voidaksemme palvella asiakkaita paremmin ympäri Suomen. Verkkokaupassamme voit tutustua kattavaan valikoimaamme ja tilata kätevästi tuotteet omasta kodistasi. Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat saatavilla myös liikkeestämme. Kaluste-Kavereilla panostetaan asiantuntevaan henkilökuntaan ja hyvään asiakaspalveluun, kaikilla myyjillämme on vuosien kokemus huonekalualalta. Henkilökuntaa myymälässämme on 6 henkilöä, sesonkiaikoina enemmänkin. Ketjuihin kuulumattomana ns. ”villinä liikkeenä” pystymme joustavaan palveluun ja kilpailukykyisiin hintoihin, tarvittaessa myös kasaamme huonekalut käyttövalmiiksi. Kaluste-Kavereilla on myös edullinen kuljetuspalvelu, toimittamme huonekalut yhteistyökumppaneiden avulla vaivattomasti ympäri Suomen. Tervetuloa palvelevaan huonekaluliikkeeseen!

Huonekalut netistä

Kaluste-Kaverien verkkokauppa palvelee asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä. Vahvuutemme ovat laaja valikoima laatuhuonekaluja edulliseen hintaan. Kaluste-Kavereilta löydät upeat huonekalut usealta eri valmistajalta ja tarkoin valikoiduilta maahantuojilta. Merkkiedustuksiamme ovat esimerkiksi: Pohjanmaan Kaluste, Hiipakka, Rowico, Finsoffat, Thomart ja paljon muita. Verkkokaupastamme tilaat vaivattomasti koti-ovelle sohvat, kulmasohvat, vuodesohvat, jenkkisängyt, ruokailuryhmät ja vaatekaapit. Tutustu valikoimaamme ja tilaa kotiisi uudet ja upeat huonekalut netistä, Kaluste-Kaverit.fi verkkokaupasta!

 

 

 

 

Back to top