KesäALE - Toimitukset varastotuotteille 2-6 arkipäivässä

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/tietoa-yrityksesta.html

Kaluste-Kaverit

Reilua kalustekauppaa Seinäjoella jo 40-vuotta


Kiitos sinulle kun tuet Suomalaista yritystä!

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Puhelintilaukset ja tilaustiedustelut
044 235 68 59 arkisin klo 9-17

shop@kalustekaverit.fi


Seinäjoen myymälä

Rengastie 4 B
60120 Seinäjoki
Puh: 06-4149600

Aukioloajat
Ma-Pe: 10-18
La: 10-15

 

 

Historia

Helmikuussa 1983 perustettu perheyritys avasi uusiin 600 m2 tiloihin Kaluste-Kaverien huonekalumyymälän, heti alusta alkaen valikoimissa oli kaikki kodin huonekalut. Erityisesti keskityttiin hyvään ja nopeaan palveluun, yhdistettynä kilpailukykyisiin hintoihin ja laadukkaisiin huonekaluihin! Nämä ovat toimintamme kulmakiviä edelleen yli 30 vuotta myöhemmin. Valikoiman ja kysynnän kasvaessa Nurmossa olevia tiloja laajennettiin vuosien varrella kahteenkin kertaan.

Lokakuussa 2007 vanhojen tilojen käydessä pieneksi, Kaluste–Kaverit muutti uusiin isompiin tiloihin Seinäjoen Rengastielle. Myymälässämme on tällä hetkellä tilaa noin 3000 m2 ja valikoimissa edelleen parhaat kotimaiset huonekalut, unohtamatta parhaita tuontikalusteita ympäri maailman.

Vuonna 2016 tammikuussa Kaluste-Kaverit avasi verkkokaupan voidaksemme palvella asiakkaita paremmin ympäri Suomen. Verkkokaupassamme voit tutustua kattavaan valikoimaamme ja tilata kätevästi tuotteet omasta kodistasi. Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat saatavilla myös liikkeestämme. Kaluste-Kavereilla panostetaan asiantuntevaan henkilökuntaan ja hyvään asiakaspalveluun, kaikilla myyjillämme on vuosien kokemus huonekalualalta. Henkilökuntaa myymälässämme on 6 henkilöä, sesonkiaikoina enemmänkin. Ketjuihin kuulumattomana ns. ”villinä liikkeenä” pystymme joustavaan palveluun ja kilpailukykyisiin hintoihin, tarvittaessa myös kasaamme huonekalut käyttövalmiiksi. Kaluste-Kavereilla on myös edullinen kuljetuspalvelu, toimittamme huonekalut yhteistyökumppaneiden avulla vaivattomasti ympäri Suomen. Tervetuloa palvelevaan huonekaluliikkeeseen!

Vuonna 2020 tammikuussa muutimme uusiin, valoisempiin ja käytännöllisempiin tilloihin Seinäjoen rengastiellä. Uusissa liiketiloissamme on huomattavasti isommat varastot, että voimme palvella asiakkaitamme kattavammalla nopean toimituksen valikoimalla. Uuden sijantimme myymälätilat ovat paljon valoisammat isjoen ikkunoiden ansiosta. Luonnonvalon, sekä paremman pohjan ansiosta saimme tuotevalikoimamme entistä paremmin näytille.Tervetuloa tutustumaan palvelevaan huonekaluliikkeeseen Seinäjoelle rengastielle!

Vuosi 2021 Kaluste-Kaverit kehitti entisestään yhteistyötä kotimaisten valmistajien ja vanhojen toimitusvarmojen yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäsimme merkittävästi oman varastomme tuotteita, että pystyimme palvelemaan asiakkaitamme paremmin koronan aiheuttamien toimitusaika haasteidenkin aikana.

Vuosi 2023 oli Kaluste-Kaverien 40-v juhlavuosi jota juhlittiin alkuvuodesta kakkukahvien kera myymälässämme ja pitkin vuotta erilaisten tarjousten ja tapahtumien muodossa. Vuoden aikana julkaisimme yhteistyössä valmistajiemme kanssa juhlavuoden mallistoja, kuten Dolphin sohvamalliston. Lisäsimme tänäkin vuonna reilusti varastoitavien tuotteiden valikoimaa pitääksemme toimitusvarmuutemme ja -nopeutemme erinomaisella tasolla. Kiitos vielä kaikille asiakkaillemme ja muille yhteistyökumppaneillemme jotka ovat mahdollistaneet 40-vuoden toimintamme - odotamme innolla seuraavaa 40-vuotta!

Huonekalut netistä

Kaluste-Kaverien verkkokauppa palvelee asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä. Vahvuutemme ovat laaja valikoima laatuhuonekaluja edulliseen hintaan. Kaluste-Kavereilta löydät upeat huonekalut usealta eri valmistajalta ja tarkoin valikoiduilta maahantuojilta. Merkkiedustuksiamme ovat esimerkiksi: Pohjanmaan Kaluste, Hiipakka, Rowico, VM Carpet, Leo-Matti Ojala, Soft Kaluste, Finsoffat ja paljon muita. Verkkokaupastamme tilaat vaivattomasti koti-ovelle sohvat, kulmasohvat, vuodesohvat, jenkkisängyt, ruokailuryhmät ja vaatekaapit. Tutustu valikoimaamme ja tilaa kotiisi uudet ja upeat huonekalut netistä, Kaluste-Kaverit.fi verkkokaupasta!

Suomen vahvimmat

Back to top