Varastotuotteiden toimitus kotiin 1-5 arkipäivässä!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/makuuhuone/sangyt-ja-patjat/moottorisangyt.html
Tuoterajaus
Tuotemerkki
 1. Hilding anders (10)
 2. Kiteen (2)
 3. Tempur (6)
 4. Tenstar (1)
 5. Uness (2)
Leveys
 1. 80 cm (4)
 2. 90 cm (11)
 3. 105 cm (2)
 4. 120 cm (2)
 5. 160 cm (4)
 6. 180 cm (4)
Korkeus
 1. 5 cm (2)
 2. 50 cm (5)
 3. 53 cm (1)
 4. 54 cm (1)
 5. 55 cm (2)
Lisää... (5)
Syvyys
 1. 200 cm (26)
 2. 210 cm (1)

Moottorisängyt

Laadukkaat moottorisängyt Kaluste-Kavereilta

Jämäkkä, toimintavarma ja kauniisti verhoiltu moottorisänky eli säätösänky on todellista arjen luksusta: television katselu tai kirjan lukeminen sängyssä on nautinnollista rennossa ja ergonomisessa asennossa. Kaluste-Kaverien moottorisängyt ovat koneistoltaan toimintavarmoja ja jousituksiltaan tukevia sänkyjä. Meiltä löytyy moottoroituja sänkyjä kaikissa hintaluokissa ja useissa eri väreissä. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme kätevästi netissä ja tilaa edullinen säätösänky jo tänään, me toimitamme sen kotiovellesi edullisesti.

Lue lisää

Moottorisängyn eli säätösängyn valinta

Meiltä löytyy juuri sinun tarpeisiisi sopiva säädettävä sänky. Moottorisänkymallistossamme on useita eri patjavaihtoehtoja. Valioimastamme löydät eri kovuuksilla olevia pussijousitettuja, sekä 5-vyöhyke jousituksella varustettuja moottorisänkyjä. Kaikkiin moottorisänkyihimme toimitetaan aina myös petauspatja ja jalat. Edullisessa Start-moottorisängyssä joustinpatja on irrallinen. Sen liikkuminen käytössä on estetty metallisilla liukuesteraudoilla. Eden 6 ja 9 moottorisänkymalleissa patja on verhoiltu kiinteästi moottorisänkyyn. Tällä varmistetaan patjan pysyminen paikoillaan kaikissa tilanteissa. Lisää sänkyjen ominaisuuksista löydät tuotesivuilta.

Kestävä ja hiljainen moottori

Valikoimissamme olevissa moottorisängyissä on kestävät ja hiljaiset moottorit sängyn säätämistä varten. Kaikissa myymissämme moottoroiduissa sängyissä pää- ja jalkapäätyä voi säätää kahden erillisen moottorin ansiosta yhdessä tai erikseen. Näin moottorisänky tarjoaa taatusti mukavan nukkumisergonomian.

Moottorisängyt edullisesti netistä

Löydät samat moottorisängyt sekä myymälästämme että nettikaupastamme. Voit siis tulla kokeilemaan sänkyä paikan päälle ja tehdä ostokset helposti kotona. Paras moottorisänkytarjous löytyy aina Kaluste-Kavereilta!

 

Tuotteet 1-24 / 29

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 29

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top