Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/kesakalusteet/ecofurn-kalusteet/ekotuolit.html?p=2

Ecofurn Ekotuolit

Aidot Ekotuolit ja Lilli rahit verkkokaupasta

Aito EcoFurn® Ekotuoli on valmistettu massiivipuusta ja köydestä, eikä sisällä muovi- tai metalliosia. Tuoli kootaan hammpuköyden avulla, joka pitää sen kasassa ja tekee siitä myös joustavan.Tämä kiinnityratkaisu antaa puuosien hieman liikkua tehden siitä mukavemman istua, oli vartalonmuotosi mikä tahansa. Ekotuoli soveltuukin kaikille vartalotyypeille! Tämän lisäksi voit sijoittaa tuolin myös epätasaiselle pinnalle, puutarhaan, sorapihaan, kivetykselle jne. ja se pysyy hyvin tasapainossa. Ekotuoli on suunniteltu ulko- ja sisäkäyttöön puutyypistä ja viimeistelystä riippuen. Kun tuolit huolletaan hyvin niin se on todella monivuotinen kumppani. Paranna tuolin istuinmukavuutta tilaamalla samalla myös niskatyynyt jotka ovat myynnissä erikseen.

Ecofurn ekotuolien valintaopas:

Lue lisää
Tervalepästä valmistetut tuotteet ovat omimmmilaan ulkona katetulla terassilla ja on hyvä valinta esimeriksi paahteiselle paikalle, koska tervelepästä ei irtoa pihkaa kuten männystä saattaa irrota. Käsittelemätön tervaleppä Ekotuoli sopii myös saunatuoliksi, kunhan sen käsittelee asianmukaisesti esimekiksi saunasuojalla. Tuolit kestävät myös talvikäytön, mutta suosituksemme talvikäyttöön tuleville tuoleille on lehtikuusesta tai männystä valmistetut. Kaikki tervaleppä mallit soveltuvat myös sisäkäyttöön.

Männystä valmistetut tuolit soveltuvat yhtälailla ulos kuin tervelpästä valmistetutkin, ulkonäöltään mäntyiset ovat hieman rustiikkisemmat kuin vähäoksainen ja sileä tervaleppätuoli. Männystä valmistetut soveltuvat myös talvikäyttöön ja tietenkin myös asuntoihin sisälle.

Lehtikuusesta valmistettu Ekotuoli on varmin ja helppohoitoisin valinta ulkotiloihin auringonpaisteeseen, sateeseen tai vaikka talvikäyttöön. Lehtikuusi on luonnollisesti hyvin säänkestävä puulaji ja se ei vaadi uudelleenöljyämistä kuten muut puulajit. Lehtikuusi tuolit ovat suosittelemamme valinta tuolikis merenrantaan, talvikäyttöön ja kaupalliseen käyttöön esimerkiksi ravintoloiden terassille.

Saarnista tehdyt tuolit soveltuvat ominaisuuksiltaan samoihin tiloihin kuin tervalepästä valmistetut, mutta puulaji on erittäin joustava joten se sopii kestävyydeltään mainiosti myös ravintoloiden tai kahviloiden terassituoleiksi!

Ekotuolit jotka ovat valmistettu koivusta sopivat parhaiten sisätilohin ja katetuille terasseille ja parvekkeille. Talvikäyttöön emme suosittele koivu Ekotuoleja.

Aidosta tammesta valmistetut Ekotuolit sopivat parhaiten asuntoihin tai vaikka kahviloihin sisälle, emme suosittele tammista ekotuolia puutarhaan tai talvikäyttöön.

Muistathan myös että kaikkiin Ekotuoleihin on saatavilla hyvin tarvikkeita huoltoon, kuten eri väriset öljyt, varanarut ja uudet niskatyynyt.

 

Tuotteet 25-29 / 29

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 25-29 / 29

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top