ILMAINEN TOIMITUS ULKO-OVELLE YLI 600€ TILAUKSILLE | Svea Laskulla 30 päivää kulutonta maksuaikaa!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/tuotemerkit/rowico.html?width=2117
Tuoterajaus

Currently Shopping By

 1. Leveys: 46 cm
Kategoria
 1. Rowico tuolit (10)
Leveys
 1. 18 cm (+3)
 2. 30 cm (+4)
 3. 35 cm (+8)
 4. 38 cm (+1)
 5. 40 cm (+1)
Lisää... (52)
Korkeus
 1. 83 cm (7)
 2. 86 cm (2)
 3. 94 cm (1)
Syvyys
 1. 50 cm (2)
 2. 55 cm (5)
 3. 59 cm (1)
 4. 60 cm (2)

Rowico

Rowico huonekalut Kaluste-Kavereilta

Rowicon trendikäs huonekalumallisto Kaluste-Kavereilta verkkokaupasta tai Seinäjoen liikkeestä. Tutustu trendikkääseen mallistoon verkkokaupassamme ja tilaa edullisesti oma suosikkisi kotiisi, nopealla 2-3 viikon toimitusajalla!

Rowicon kattavaan mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Erityisesti mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä, tuolia ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila on kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä. Rowicon mallistosta löytyy todella laaja valikoima tammesta valmistettuja huonekaluja, jotka kestävät käytössä vuosia!

Laaja huonekalumallisto

Rowicon mallistosta löytyy jotakin jokaiseen kotiin, valikoimista löydät suuren määrän tuoleja, pöytiä ja erilaisia säilytinkalusteita, aina tv-tasoista vitriineihin. Skandinaaviseen kotiin suunnitellut ruokailuryhmät ovat todella suosittuja, esimerkiksi Yumi- sarjan huonekalut sopivat moderniin kotiin loistavasti. Tutustu Rowico mallistoon, inspiroidu sisustamaan ja tilaa edullisesti netistä kotiovelle toimitettuna.

Yumi- kalustesarja

Todella suositun Yumi- sarjan huonekalut ovat valmistettu pääosin tammesta, väreinä lakattu tammi ja valkolakattu tammi. Mallisto on suunniteltu sopimaan hyvin skandinaaviseen sisustukseen, mallistolle ominaista on sirot linjat yhdistettynä korkeisiin jalkoihin, ne yhdessä antavat Yumi- kalustesarjalle keveän ilmeen. Tutustu malliston pöytiin ja säilytyskalusteisiin ja tilaa omasi kätevästi netistä.

10 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

10 tuote(tta)

tuotetta sivulla

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top