Kaluste-Kaverit verkkokauppa 8-vuotta! Toimitukset 0-49 € koko Suomeen!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/uutuudet/easy-vuodesohva-austin-kangasverhoilu-tummanharmaa-19.html
    Tummanharmaa Easy vuodesohva
Katso kuva suurena

Tummanharmaa Easy vuodesohva

Tuotekoodi: 2000135390
Kuvaus
Kangasverhoiltu Easy vuodesohva vuodevaatelaatikolla
Easy-vuodesohva on suosituin valikoimamme vuodesohvamalli, ja se on voittanut sydämet erinomaisen istuvuutensa, laadukkaan vuodemekanisminsa, tilavan varavuoteensa ja kätevän vuodevaatelaatikkonsa ansiosta. Tarjoamme tässä sohvassa hinta-laatusuhteen, joka on omiaan miellyttämään vaativampaakin makua.

Tämä 3-istuttava vuodesohva on valmistettu Pohjanmaan kalusteen tinkimättömällä ammattitaidolla, ja se on ihanteellinen valinta olohuoneeseesi tai vierashuoneeseesi, olipa tarpeesi vuodepaikoille sitten säännöllinen tai satunnainen. Easy-sohvan kätevä vuodemekanismi muuttuu helposti varavuoteeksi, joka tarjoaa mukavan nukkumispaikan 140x190 cm kokoisena. Vuodesohvan levitysosassa käytetty no-zag-jousitus tarkoittaa sitä, että koko vuode tuntuu hyvin samanlaiselta koko alaltaan. Sohvan istuimen alla oleva vuodevaatelaatikko tarjoaa kätevän tilan peittojen, tyynyjen tai vaikka petauspatjan säilyttämiseen.

Easy-vuodesohva yhdistää käytännöllisyyden, mukavuuden ja tyylikkään ajattoman designin. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistusprosessi takaavat sen, että voit nauttia tästä sohvasta vuosien ajan ilman huolta. Sohvassa käytetään istuinpehmusteena laadukasta vaahtomuovia ja myös selkätyynyt ovat vaahtomuovitäytteiset, joten ne pitävät muotonsa ja kimmoisuutensa ilma pöyhimistä ja huoltoa. Sohvan perustana on vankka puu/koivuivaneri runko jolle myönnetäänkin 20-vuoden takuu.

Easy sohva on verhoiltu kauttaaltaan kestävällä ja helppohoitoisella Austin kankaalla, sohvaa on saatavilla eri väreissä verkkokaupastamme.Tuotetiedot:
Istuinsyvyys 53 cm. -leveys 190 cm. -korkeus 46 cm.
Runko: Massiivipuu, vaneri ja kovalevy.
Istuimet: no-zag jouset, 35EP105 vaahtomuovi.
Selkänoja:25Evaahtomuovi 12cm+vanu, no zag jouset.
Jalat: Tummat puujalat, korkeus 12 cm.
Vuodekoko:140x190 cm.
Verhoilu: Austin kangas
Toimitetaan koottuna, vain jalat ovat irrallaan.
Ominaisuudet
Tuotemerkki Pohjanmaan
Leveys 216 cm
Korkeus 86 cm
Syvyys 90 cm
Toimituskulut alk. 49,00 €

Saatavuus: Heti varastosta 4 kpl, toimitus 2-6 päivää. Ja lisää saa, kun tilaa!

995,00 €
Värivaihtoehdot ja varusteet
Saatat olla kiinnostunut näistä

Back to top