Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/uutuudet/rowico-maddock-pyorea-ruokapoyta-o-135-cm-ruskea-tammi.html
  TOIMITUS 0 € Maddock pyöreä ruokapöytä ø 135 cm ruskea tammi Rowico
Katso kuva suurena

Maddock pyöreä ruokapöytä ø 135 cm ruskea tammi Rowico

Tuotekoodi: 2000137616
Kuvaus
Upea jatkettava pyöreä ruokapöytä ruskeaksi öljyttynä
Etsitkö käytännöllistä ja tyylikästä ruokapöytää? Rowicon Maddock tarjoaa sinulle juuri sitä. Tämä jatkettava pyöreä ruokapöytä on sekä kaunis että monikäyttöinen valinta. Pöytätaso on valmistettu FSC®-sertifioidusta ruskeaöljytystä tammiviilusta, ja se yhdistyy saumattomasti mustiin jauhemaalattuihin metallijalkoihin.

Maddock ei ainoastaan lisää tyylikkyyttä tilaasi vaan myös luo vakaan ja tyylikkään tunnelman. Voit helposti laajentaa pöytää tilan tarpeidesi mukaan lisäämällä 1 tai 2 jatkopalaa, muuttamalla sen suureksi soikeaksi pöydäksi. Huomioithan että jatkopalat myydään lisävarusteena erikseen.

Jokainen pöytä on ainutlaatuinen, sillä kannessa käytetty aito tammiviilu sisältää näkyviä oksankohtia ja jälkiä, mikä antaa jokaiselle pöydälle uniikin ulkonäön.

Tuotetiedot:
Kansi tammiviilutettu. Viilun paksuus 3 mm. rubio öljytty
Jalat metallia, jauhemaalattu
Jatkopala lisävarusteena.
Toimitetaan jalat irrallaan.

Hoito-ohje:
Ruokapöytä on käsitelty Rubio Monocoatilla, mikä tarjoaa kestävän pinnan, joka kestää tehokkaasti kulumista. Tämä tarkoittaa, että pöytä ei vaadi lisäkäsittelyä ennen käyttöä. Pöydän kauneuden ylläpitämiseksi suosittelemme säännöllistä huoltoa RUBIO Surface Carella tehokkaaseen tahranpuhdistukseen (tarvittaessa) sekä RUBIO Refresh Eco -tuotteella puupinnan raikastamiseen. Lisätietoa löytyy mukana toimitettavasta hoito-ohjeista.
Ominaisuudet
Tuotemerkki Rowico
Leveys 135 cm
Korkeus 75 cm
Syvyys 135 cm

Saatavuus: Toimitusaika: 2-3 viikkoa

1 090,00 €
Värivaihtoehdot ja varusteet

Back to top