KesäALE - Toimitukset varastotuotteille 2-6 arkipäivässä

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/uutuudet/rowico-maddock-pyorea-ruokapoyta-o-135-cm-tammi.html
    TOIMITUS 0 € Maddock pyöreä ruokapöytä ø 135 cm tammi
Katso kuva suurena

Maddock pyöreä ruokapöytä ø 135 cm tammi

Tuotekoodi: 2000137617
Kuvaus
Pyöreä Maddock tammipöytä jatkopalalla
Etsitkö käytännöllistä ja tyylikästä pyöreää ruokapöytää? Rowicon Maddock tarjoaa sinulle juuri sitä. Tämä jatkettava pyöreä ruokapöytä on sekä kaunis että monikäyttöinen valinta. Pöytätaso on valmistettu FSC®-sertifioidusta öljytystä tammiviilusta, ja se yhdistyy saumattomasti mustiin jauhemaalattuihin metallijalkoihin.

Maddock ei ainoastaan lisää tyylikkyyttä ruokailutilaasi vaan myös luo vakaan ja tyylikkään tunnelman. Voit helposti laajentaa pöytää tilan tarpeidesi mukaan lisäämällä 1 tai 2 jatkopalaa, muuttamalla sen suureksi soikeaksi pöydäksi, joka on kooltaan jopa 135x235 cm. Huomioithan että jatkopalat myydään lisävarusteena erikseen.

Jokainen pöytä on ainutlaatuinen, sillä kannessa käytetty aito tammiviilu sisältää näkyviä oksankohtia ja jälkiä, mikä antaa jokaiselle pöydälle uniikin ulkonäön.

Tuotetiedot:
Kansi tammiviilutettu. Viilun paksuus 3 mm. rubio öljytty
Jalat metallia, jauhemaalattu
Jatkopala lisävarusteena.
Toimitetaan jalat irrallaan.

Hoito-ohje:
Ruokapöytä on käsitelty Rubio Monocoatilla, mikä tarjoaa kestävän pinnan, joka kestää tehokkaasti kulumista. Tämä tarkoittaa, että pöytä ei vaadi lisäkäsittelyä ennen käyttöä. Pöydän kauneuden ylläpitämiseksi suosittelemme säännöllistä huoltoa RUBIO Surface Carella tehokkaaseen tahranpuhdistukseen (tarvittaessa) sekä RUBIO Refresh Eco -tuotteella puupinnan raikastamiseen. Lisätietoa löytyy mukana toimitettavasta hoito-ohjeista.
Ominaisuudet
Tuotemerkki Rowico
Leveys 135 cm
Korkeus 75 cm
Syvyys 135 cm
Toimituskulut alk. 0,00 €

Saatavuus: Heti varastosta 1 kpl, toimitus 2-6 päivää. Ylittävät määrät 2-3 viikkoa

Normaali hinta: 1 090,00 €

Sinun hintasi: 872,00 €

Värivaihtoehdot ja varusteet

Back to top