Varastotuotteiden toimitus kotiin 1-5 arkipäivässä!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/filippa-senkki-l-122-cm-oljytty-tammi.html
  TOIMITUS 0 € Filippa senkki 122 cm, tammi
Katso kuva suurena

Filippa senkki 122 cm, tammi

Tuotekoodi: 2000110822
Kuvaus
Tyylikäs Rowicon Filippa senkki tammenvärisenä!
Etsitkö tyylikästä ja tilaa säästävää säilytysratkaisua? Kapeampi Filippa senkki on täydellinen valinta pienempiin tiloihin. Se tarjoaa tyylikästä ja toiminnallista säilytystilaa, joka sopii täydellisesti eri huoneisiin.
Kompakti Filippa senkki on suunniteltu erityisesti tilojen säästämiseksi. Sen kevyt muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan ahtaampiinkin huoneisiin. Korkeat ja hieman vinot jalat luovat tyylikkään ja modernin ilmeen, sekä helpottavat alustan siivoamisessa

Monipuolinen Säilytysratkaisu: Tässä senkissä on kaksi tilavaa kaappia ja kaksi laatikkoa, jotka tarjoavat käytännöllistä säilytystilaa kodin esineille ja astioille. Hidastavat mekanismit ovissa ja laatikoissa takaavat käytön sujuvuuden.
Filippa senkki on luonnollisen tammen sävyinen josta näkyy kauniisti aidon tammiviilun luonnoliset kuviot ja juonteet, tämä värisävy sopii hienosti eri sisustustyyleihin ja luo lämpimän ilmeen huoneeseen.

Yhdistele muihin Filippa kalusteisiin: Filippa senkki on osa laajempaa Filippa-kalustesarjaa, johon kuuluu myös ruokapöytiä, tuoleja sohvapöytiä ja muita säilytysratkaisuja. Voit helposti luoda yhtenäisen ja tyylikkään ilmeen kodissasi yhdistelemällä näitä kalusteita.

Tuotetiedot:
Tammiviilutettua kalustelevyä
Jalat tammea
Ovissa ja laatikoissa hidastinmekanismit.
Toimitetaan valmiiksi koottuna, vain jalat ovat irrallaan.
Ominaisuudet
Tuotemerkki Rowico
Tuotesarja Filippa
Leveys 122 cm
Korkeus 85 cm
Syvyys 40 cm

Saatavuus: Toimitusaika: 2-3 viikkoa

999,00 €

Back to top