KesäALE - Toimitukset varastotuotteille 2-6 arkipäivässä

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/keittio/vitriinit.html?p=1

Vitriinit

Vitriinit ja astiakaapit Kaluste Kavereilta

Vitriinikaappi on ajaton, näyttävä ja käytännöllinen kodin huonekalu. Se sopii moneen eri huoneeseen useiden käyttötarkoitustensa ansiosta. Kaluste-Kaverit tarjoaa monipuolisen valikoiman vitriinikaappeja eri väreissä ja malleissa. Voit tutustua eri vaihtoehtoihin ja tehdä ostoksia sekä myymälässämme että verkkokaupassamme. Toimitamme tuotteet nopeasti ja edullisesti kaikkialle Suomeen.

Minkälainen lasivitriini sopisi sinun kotiisi? Makuja ja tyylejä on monia, mutta onneksi meiltä löytyy valinnanvaraa. Tarjolla on kiiltävää valkoista moderniin kotiin, puun ja ruskean sävyjä perinteisen tyylin ystävälle sekä antiikkiviimeisteltyä maalaisromanttiseen sisustukseen. Kaluste voi olla pelkistetyn yksinkertainen tai taidokkaan koristeellinen – olemme halunneet ottaa molempia mukaan valikoimiimme. Meiltä saat myös yksilölliset, käsityönä valmistetut kaapit, joita et muualta saa.

Lue lisää

Vitriinit erilaisiin säilytystarpeisiin

Meiltä löydät laadukkaat vitriinit erilaisiin säilytystarpeisiin. Lasinen ovi suojaa esineitä pölyltä ja kulumiselta, mutta jättää ne selkeästi katsojien näkyviin. Lasiovellinen vitriini sopii esimerkiksi astiaston, koriste-esineiden, valokuvien, kirjojen tai palkintojen esittelyyn.

Osa kaapeista on varustettu valolla, joka tuo säilytettävät esineet kauniisti esiin lasin takaa. Jotkin vitriinit on varustettu myös säilytyslaatikoin, joissa on lisää tilaa tavaroille. Laatikkoon voit sijoittaa tavarat, jotka haluat pitää katseilta piilossa.

Kaikki vitriinit on valmistettu kestävästä ja korkealaatuisesta puusta, joka kestää käyttöä vuodesta toiseen. Jos huonekalujen kasaaminen vie liikaa aikaa tai aiheuttaa liikaa päänvaivaa, me voimme hoitaa sen puolestasi. Kasauspalvelumme mahdollistaa sen, että saat heti käyttövalmiin huonekalun kotiisi. Sinun tehtäväksesi jää vain etsiä kalusteelle sopiva paikka ja sijoittaa se paikoilleen.

Vitriinikaapit valikoimastamme

Etsitpä isoa tai pientä säilytysratkaisua, valikoimastamme löydät tarpeitasi vastaavat vitriinikaapit. Useissa kaapeissa on yksi tai kaksi ovea, mutta saatavana on myös malleja, joissa on useampi ovi. Valikoimaamme kuuluvat lisäksi kirjakaapit, jotka ovat tyylikäs ratkaisu kirjojen säilytykseen. Voit sisustaa pienen lukunurkkauksen tai ison kirjastohuoneen asettamalla kaksikin kirjakaappia päällekkäin.

Haluamme tarjota joustavaa ja henkilökohtaista palvelua sekä pitää hintamme kilpailukykyisinä. Ketjuihin kuulumattomana liikkeenä kykenemme palvelemaan asiakkaitamme entistä yksilöllisemmin ja sujuvammin. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään löytämään kotiisi sopivat vitriinikaapit. Meillä on vuosien kokemus huonekalualalta, joten tunnemme asiakkaidemme tarpeet.

 

Tuotteet 1-24 / 74

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 1-24 / 74

tuotetta sivulla
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top