Varastotuotteiden toimitus kotiin 1-5 arkipäivässä!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/lana-lankkupoyta-200x90cm-antiikki-musta.html

Lankkupöytä Lana 200x90 antiikki/musta

Tuotekoodi: 2000112113
Kuvaus
Suosittu Lana-lankkupöytä puisella jalalla.
Tyylikäs Lana-lankkupöytä jossa upeasti muotoiltu kannen reuna antaa pöydälle yksilöllisen ilmeen. Lana-pöytä on valmistettu männystä, joka on käsitelty petsilakalla jonka ansiosta se soveltuu myös ulkokäyttöön esimerkiksi katetuille terasseille tai parvekkeille. Lana pöydän mäntykansi on harjattu joka korostaa puun luonnollisia ominaisuuksia, kuten puunsyiden kuviota. Eli kannessa näkyy kauniisti puun syyt ja kuviointi, joten pinta ei ole täysin tasainen.
Pöytää on saatavana mustalla ja valkoisella jalalla.

Tuotetiedot:
Valmistettu männystä, viimeistelty petsilakalla
Kannen vahvuus 40 mm
Toimitetaan osina

Lisätietoa materiaalista
Lana pöytä edustaa rustiikkista tyyliä, ja sen käytetty lankku on valmistettu oksaisesta männystä, jossa sallitaan luonnolliset halkeamat, oksanreiät, pihkajäljet ja puunytimen aiheuttamat urat ja epätasaisuudet. Lankku Lana-pöydässä on käsitelty "vanhennetusti" koneellisella harjauksella, mikä luo epätasaisen rustiikkityylisen pinnan. Harjauksen ansiosta puun pehmeämmät osat, kuten pihkajäljet ja puunydin, poistuvat lankun pinnasta. Lana-pöydässä rustiikkisuus on tarkoituksellista ja sen odotetaan näkyvän - tämä kuuluu tuotteen luonnolliseen ilmeeseen.
Puuosat on ensin värjätty vedenkestävällä vesiohenteisella petsillä. Tämän jälkeen pinta on käsitelty kolmeen kertaan vesiohenteisella akryylipohjaisella lakalla. Molemmat käsittelyaineet on suunniteltu erityisesti ulkokalusteille, mutta ne soveltuvat mainiosti myös sisäkäyttöön.
Ominaisuudet
Tuotemerkki VILBEL
Leveys 200 cm
Korkeus 75 cm
Syvyys 90 cm
Toimituskulut alk. 49,00 €

Saatavuus: Heti varastosta 1 kpl, toimitus 2-6 päivää. Ylittävät määrät 1-3 viikkoa

Normaali hinta: 589,00 €

Sinun hintasi: 339,00 €

Värivaihtoehdot ja varusteet
Saatat olla kiinnostunut näistä

Back to top