Varastotuotteiden toimitus kotiin 1-5 arkipäivässä!

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/olohuone/sohvat/3-istuttavat-sohvat.html?p=2
Tuoterajaus
Tuotemerkki
 1. ANTTILAN VERHOOMO (1)
 2. Ermatiko (4)
 3. Fin-Soffat (4)
 4. House Nordic (1)
 5. Omset (1)
Lisää... (5)
Leveys
 1. 158 cm (1)
 2. 162 cm (1)
 3. 170 cm (1)
 4. 180 cm (1)
 5. 184 cm (1)
Lisää... (37)
Korkeus
 1. 56 cm (1)
 2. 70 cm (6)
 3. 72 cm (1)
 4. 77 cm (1)
 5. 78 cm (3)
Lisää... (17)
Syvyys
 1. 80 cm (1)
 2. 81 cm (2)
 3. 82 cm (2)
 4. 83 cm (2)
 5. 84 cm (1)
Lisää... (19)

3-istuttavat sohvat

Kolmen istuttava sohva on monen olohuoneen sydän

Kolmen hengen sohva on yksi olohuoneen keskeisimmistä kalusteista. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja mukavat sohvat, joille mahtuu istumaan useampikin kerralla. Moniin sohvamalleihin on saatavilla monia eri värivaihtoehtoja, joten voit valita juuri sinun kotisi sisustukseen sopivan sohvan. Tutustu laajaan ja jatkuvasti uusiutuvaan sohvavalikoimaamme ja tilaa uusi kaunis sohva Kaluste-Kaverien verkkokaupasta. Me toimitamme sohvan edullisesti kotiisi!

Lue lisää

3-istuttavat sohvat jokaiseen makuun

Kolmenistuttava sohva on erinomainen ratkaisu olohuoneeseen, kotiin tai mökille. Kaluste-Kaverien sohvavalikoimasta löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Meillä on laaja valikoima 3 hengen kangas- ja nahkasohvia. Suuri osa sohvistamme valmistetaan räätälöitynä asiakkaan toiveiden mukaan ja näihin sohvamalleihin löytyy lukematon määrä eri verhoilumateriaaleja ja värejä.

Laadukas sohva kestää käytössä kauan

Uutta sohvaa ei hankita kotiin joka vuosi. Siksi sohvaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota laadukkaaseen kankaaseen ja pehmustemateriaaleihin. Esimerkiksi kaikissa Pohjanmaan kalusteen, Finsoffien, Softkalusteen ja Raven valmistamissa sohvissa materiaalit ovat hyvin kestäviä, joten ne kestävät käytössä jopa vuosikymmeniä.

Valitse sohva käyttötarkoituksen mukaan

Sohvaa valitessa on hyvä miettiä, minkälaiseen käyttötarkoitukseen se on tulossa. Onko sohva enemmän ruudun katsomista vai seurustelua varten? Istutaanko siinä pitkiä vai lyhyitä aikoja? Yöpyvätkö vieraat usein, ja tarvitsetko siksi vuodesohvaa?

Samalla on hyvä miettiä myös, mitä muita huonekaluja tarvitset sohvan ympärille. Nojatuolit, rahit ja tietysti sohvapöytä ovat myöskin tärkeä osa olohuoneen sisustusta.

Pidennä sohvan käyttöikää oikeanlaisella hoidolla

Hoitamalla sohvaasi oikein saat sen pysymään kunnossa ja hyvän näköisenä pidempään. Kangasverhoiluille sohville kannattaa uutena suihkuttaa verhoilusuoja. Verhoilusuoja estää tahran imeytymisen sohvan verhoilukankaan kuituihin. Niinpä vahingon sattuessa likatahra lähtee helpommin pois. Nahkasohville löytyy myös omat hoitoaineet, joiden avulla nahka pysyy pidempään pehmeänä ja uuden näköisenä. Kaluste-Kaverit verkkokaupasta löydät kaikki tarvittavat hoito- ja suoja-aineet kangas- ja nahkasohville.

Tilaa uusi sohva netistä vaivatta kotiovellesi

Sohvan ostaminen on helppoa kalustekaverit.fi-verkkokaupassa. Valitse itsellesi sopiva kolmenistuttava sohva valikoimastamme ja me toimitamme sen edullisesti kotiisi. Varastossa olevat sohvat toimitamme 2-4 arkipäivässä. Asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyt sohvat toimitetaan noin 4-5 viikossa. Paras sohvatarjous löytyy meiltä!

 

Tuotteet 25-48 / 79

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 25-48 / 79

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top