KesäALE - Toimitukset varastotuotteille 2-6 arkipäivässä

Hae
Etsi sivustolta
Advanced search
www.kalustekaverit.fi/olohuone/tv-tasot-ja-sailytys/sohvapoydat.html?p=3
Tuoterajaus
Tuotemerkki
 1. Hiipakka (24)
 2. House Nordic (4)
 3. L-M Ojala (1)
 4. Rowico (51)
 5. Tenstar (2)
 6. VILBEL (6)
Leveys
 1. 40 cm (1)
 2. 42 cm (8)
 3. 45 cm (1)
 4. 48 cm (1)
 5. 55 cm (2)
Lisää... (15)
Korkeus
 1. 35 cm (2)
 2. 36 cm (2)
 3. 37 cm (3)
 4. 40 cm (7)
 5. 41 cm (2)
Lisää... (13)
Syvyys
 1. 40 cm (2)
 2. 45 cm (9)
 3. 48 cm (1)
 4. 52 cm (8)
 5. 55 cm (3)
Lisää... (11)
Tuotesarja
 1. Filippa (2)
 2. Yumi (10)

Sohvapöydät

Sohvapöydät Kaluste-Kavereiden verkkokaupasta

Kaukosäätimet, kännykät, tabletit, päivän sanomat, hedelmäkulhot, kynttilät, väsyneet jalat - mitä ikinä haluatkaan rakkaalla sohvapöydälläsi säilöä, meiltä löytyy ratkaisu. Klikkaile kaipaamasi sohvapöydät kätevästi Kaluste-Kavereiden verkkokaupasta. Olemme panostaneet verkkokauppamme turvallisuuteen ja helppokäyttöisyyteen, joten tilatessasi sohvapöydän tai pari, saat ne varmana toimituksena kotiisi. Kaluste-Kaverit palvelee verkkokaupan lisäksi huonekalumyymälässään Seinäjoen Rengastiellä. Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme tai myymäläämme toteamaan laadukkaiden sohvapöytiemme edulliset hinnat. Toimitamme sohvapöydät ympäri Suomen, joten asioit meillä mukavasti sijainnistasi riippumatta.

Lue lisää

Miksi tilaa sohvapöytä Kaluste-Kavereilta?

 • Monipuolinen valikoima
 • Kestävä laatu
 • Edulliset hinnat
 • Sujuvaa asiakaspalvelua
 • Näppärä kotiinkuljetus

Lasiset ja puiset sohvapöydät valikoimastamme

Mikä on elementtisi? Viehättävätkö ilmavat lasipinnat vai tummanpuhuva puu? Kaluste-Kavereiden monipuolisesta valikoimasta löydät joka tapauksessa mieleisesi, olipa sisustustyylisi millainen tahansa. Tutustu ja löydä viimeistellyt lasiset ja puiset sohvapöydät verkkokaupastamme tai myymälästämme!

Ovaalia, aaltoa vai suoria kulmia?

Riippuu käytettävissä olevasta tilasta, ja tietenkin mieltymyksistä! Ovaali-muoto on loistava siinä mielessä, että se ohjailee sulavasti kulkureiteille, eikä katkaise pienessäkään tilassa liikkeen suuntaa. Mallistomme aallonmuotoinen sohvapöytä viettelee modernilla muodoillaan. Suorakulmaisissa ja neliönmuotoisissa sohvapöydissä linjakkuus pääsee oikeuksiinsa. Jännittävä kolmionmuotoinen sohvapöytä viistää, ohjailee ja kellistää mukavasti sohvalle.

Sarjapöydät muuntuvat tarpeen mukaan

Mielenkiintoisilla sarjapöydillä teet perinteisestä sohvapöydästä vieläkin toiminnallisemman. Sarjapöydällä korvaat kokonaan varsinaisen sohvapöydän tai ne voivat toimia rinnalla hyvänä lisänä. Voit liikutella ja jakaa sarjapöytää kätevästi tarpeen mukaan. Kun laskupintaa tarvitaan vähemmän, voidaan pienempi pöytä sujauttaa osittain isomman sarjapöydän alle. Sarjapöydistä on moneksi, erityisen mukavia ne ovat silloin, kun vieraita saapuu useampi esimerkiksi illanviettoon tai juhliin ja laskutilaa tarvitaan hetkellisesti enemmän. Vaikka valintasi ei olisikaan sarjapöytä, voidaan laskutilaa ja säilytystilaa saada pöydän alatasoilla tai jopa alalaatikoilla. Näihin siistit ja kätket ylimääräisen pikkutavaran huomaamattomasti.

Sohvapöytä kätevästi netistä kotiinkuljetuksella

Jos vielä epäröit kantamustasi, kannattaa muistaa, että Kaluste-Kavereiden kotiinkuljetuspalvelu auttaa isompienkin ostoksien yhteydessä. Tilasitpa nojatuolit, sohvakaluston ja sohvapöydät Kaluste-Kavereiden verkkokaupasta, kotiinkuljetus viimeistelee ostoksesi. Kunkin tuotteen toimitusajan tarkistat huonekalujen tuotetietojen kohdalta. Kassalle siirtyessäsi voit valita joko kotiinkuljetuksen ulko-ovelle tai kotiinkuljetuksen huoneiston sisälle saakka. Helppoa, vai mitä!

 

Tuotteet 49-72 / 91

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Tuotteet 49-72 / 91

tuotetta sivulla
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top